Ny dato for Merseyside-derbyet

Liverpool - Everton har blitt flyttet fra lørdag 17. januar til mandag 19. januar klokken 21.00 grunnet TV-overføring. Forandring også hjemme mot Chelsea og borte mot Stoke.

Liverpool Echo melder at Merseyside-derbyet i januar har blitt flyttet grunnet fjernsynsoverføring på Setanta. Oppgjøret skulle i utgangspunktet bli spilt lørdag den 17. januar, men har blitt flyttet helt frem til mandag 19. januar. Det er også første gang på lenge at et ligaoppgjør mellom Liverpool og Everton vil ha avspark så sent som klokken 21.00.

Det er likevel verdt å merke seg at dersom Liverpool skulle avansere helt frem til semifinalene i ligacupen så vil kampen bli spilt på den opprinnelige datoen, med et nytt kamptidspunkt som da vil bli bestemt.

Bortekampen mot Stoke City på Britannia Stadium vil også bli vist direkte på Setanta, og kamptidspunktet som har blitt fastsatt er lørdag 10. januar klokken 18.30. Hjemmemøtet mot ligalederne Chelsea har som ventet blitt flyttet én dag, fra lørdag 31. januar til 1. februar klokken 17.00. Oppgjøret vil bli vist direkte på Sky Sports.