Ny kalasseier for reservelaget

Liverpools reservelag avsluttet i kveld gruppespillet i Dr Pepper Dallas Cup med å knuse japanske Ryutsu Keizai hele 9-0. De røde er dermed klare for semifinalen i turneringen.

Craig Lindfield (bildet), Ray Putterill og Emiliano Insua nettet alle to mål hver, mens også Mikel San Jose, Ryan Flynn og Gerardo Bruna kom på scoringslista i denne siste gruppespillkampen. Reservelaget har dermed vunnet alle sine tre innledende kamper med kalassifre. Først slo de bosniske FK Slavija 7-1, før de banket meksikanske Tigres 5-1, og så avsluttet man altså med 9-0 over japaneserne.

Dermed er Gary Abletts mannskap klar for semifinale på fredag kveld, hvor man møter mer kvalifisert motstand i form av Benfica.

- Det ble nesten for lett for oss i dag. Vi ledet 3-0 ved pause, og så fikk våre motstandere en mann utvist ett kvarter ut i andre omgang. Etter det ble det enveiskjøring, og vi gjorde mange mål. Selv om resultatet virker overbevisende, synes jeg det ble gjort for mange feil valg til tider. Vi burde ha vunnet kampen 14 eller 15-0, sier en kravstor Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi fikk utrolig mye rom og tid med ballen, og det var stunder hvor vi ikke gjorde de riktige tingene, og det var skuffende for meg som manager. Til tider var vi ikke disiplinerte nok og klarte ikke å holde formasjonen.

- Vi vant gruppen lett, og vi kan selvsagt bare slå de lagene vi møter. Vi spilte bra i vår første kamp, dårlig i vår andre, og greit i kveld. Vi må imidlertid spille bedre i semifinalen, når vi møter mye tøffere motstand.

Ryan Crowther og Gary Mackay Steven er tvilsomme til semifinalen grunnet skader, men den ungarske trioen Krisztian Nemeth, Peter Gulacsi og Andras Simon vil trolig slutte seg til troppen i tide til å spille i den kampen.

- Det blir godt å få de tre inn i troppen. Forhåpentligvis kan de fly fra England i morgen, og komme hit i tide til å bli med på forberedelsene til semifinalen. Vi hadde også fire spillere som var ett gult kort unna å måtte stå over semifinalen, men ingen av dem ble notert i dommerens bok. Dermed har vi ingen spillere suspendert til fredagens kamp, avslutter Ablett.

Chelsea avga poeng
Etter kveldens to kamper i Premier League har samtlige lag spilt 30 kamper. Chelsea avga to nye poeng da de spilte 4-4 i en meget underholdende kamp mot Tottenham på White Hart Lane, og er nå kun seks poeng foran Liverpool på tabellen.

Søndagens motstander, Manchester United, vant komfortabelt 2-0 hjemme mot Bolton med et B-preget mannskap etter to nye mål av Cristiano Ronaldo. Dermed topper de røde djevlene tabellen alene, og ligger 11 poeng foran Liverpool når 8 kamper gjenstår i Premier League.