Ny kontrakt for Hyypiä

Sami Hyypiä sier seg i dag fornøyd med endelig å ha undertegnet en ny kontrakt, hvilket også Rafa finner gledelig. Overraskelsesdebut for Plessis.

Det har lenge ligget i kortene at den rutinerte finnen Sami Hyypiä kunne komme til å forlenge sin avtale med Liverpool med ett år, og i dag har alle papirer omsider blitt underskrevet. Dette melder Liverpools offisielle hjemmeside.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha kommet til enighet om en ny avtale. Dette er en stor klubb, med fantastiske supportere, så jeg er fornøyd, sa Hyypiä til Liverpools offisielle hjemmeside.

Den tidligere kapteinen har så langt 440 kamper siden han forlot Willem II til fordel for Liverpool i 1999. Nå er han klar for sin tiende sesong i klubben. Dette mener Rafael Benítez er godt nytt, og han tror 34-årige Hyypiä stadig har mye å tilby.

- Dette er gode nyheter for klubben. Sami har mye å tilby. Han er en fantastisk proff, og en god rollemodell for unge spillere. Han forstår spillet, og er lur. Alle disse tingene betyr at han kan hjelpe andre spillere. Han har vist denne sesongen hvor viktig han er for oss på banen, og han kan fortsette å gjøre det også neste sesong.

Overraskende ilddåp for Plessis
20-årige Damien Plessis starter i dag mot Arsenal, og har fått tildelt trøye nummer 47. Franskmannen som kom fra Lyon til Liverpool har som fortrinn at han besitter stor ro i sitt spill, kombinert med en god pasningsfot. Plessis har denne sesongen vært en viktig brikke i et reservelag som har dominert i sin liga.