Ny langtur for Mascherano

Mascherano er tatt ut til VM-kvalifiseringskamper for Argentina. Massimo Busacca har fått i oppgave å være kampleder når Liverpool tar i mot Standard Liège. Mascherano ikke aktuell. AFC på 2.plass.

Javier Mascherano er tilbake fra de olympiske leker med gullmedalje rundt halsen. Snart skal midtbanespilleren ut på ny langtur. Han er tatt ut til Argentinas VM-kvalifiseringskamper mot Paraguay (7.september) og Peru (10. september). Det siste oppgjøret kommer mindre enn tre dager før Liverpool møter Manchester United på Anfield.


Mascherano ikke aktuell
Etter det vi forstår er Javier Mascherano ikke registrert for spill i Champions League-kvalifiseringen. Rafael Benítez mener uansett at 24-åringen ikke er i god nok forfatning til å møte Standard Liège.
- Javier vil være tilbake hos oss snart. Men jeg tror ikke han vil være i betraktning for å spille i Europa. Han har brukt så mye tid på å reise og spille at det er vanskelig å være på sitt beste.

- Det samme gjaldt for Ryan Babel. Han returnerte fra Kina i forrige uke etter at Nederland ble slått ut, men jeg vurderte ham virkelig bare som innbytter i helgen.

Også Lucas returnerer fra Beijing, men heller ikke han skal være aktuell mot Standard Liége. Kun Ryan Babel er påmeldt av de tre OL-deltagerne.

Busacca dømmer
Massimo Busacca dømmer Liverpool-Standard Liège på onsdag. Sveitseren får med seg landsmennene Matthias Arnet og Stephane Cuhat som assistenter. Fjerdedommer er Stephan Studer, også han fra Sveits. 39-åringen har dømt Liverpool ved tre tidligere anledninger, og de røde har til gode å slippe inn mål.
12.09.2006 PSV Eindhoven (B) 0-0 - CL, gruppespill
19.10.2005 Anderlecht (B) 1-0 - CL, gruppespill
26.10.2000 Slovan Liberec (H) 1-0 - UEFA-cup, 2. runde

AFC Liverpool på 2.plass
AFC Liverpool tok sin tredje strake seier i Vodkat First Division da Chadderton ble beseiret med 3-1-borte i helgen. Martin Smeaton, Martin Crowder og Dean Thurston scoret Liverpools mål.