Ny protest mot amerikanerne

Spirit of Shankly har i dag holdt en ny protest mot Tom Hicks og George Gillett på Anfield, der de har trykket opp en utkastelsesordre. Tidligere rød linkes til en rekke Premier League-klubber.

Supporterunionen Spirit of Shankly har i dag holdt en ny protest mot Liverpools amerikanske eiere utenfor Anfield. De har hengt opp plakater med utkastelsesordre, ettersom de ser på Tom Hicks og George Gillett som leietakere på Anfield, der det er supporterne som betaler leia for dem. Plakaten er hengt opp på porten, som de har låst igjen med hengelås. Dette er beskjeden fra Spirit of Shankly:

"Utkastelsesordre

Spirit of Shankly, Liverpools supporterunion, gir med dette beskjed om vi ønsker å kaste ut de nåværende leietakerne i vår fotballklubb - Mr Tom Hicks og Mr George Gillett. Denne utkastelsen vil gjennomføres med umiddelbar virkning, og stadionanlegget Anfield vil bli tatt tilbake som en del av prosessen med å ta tilbake VÅR klubb.

Grunnene til utkastelsen er som følger:

- Løgner til fansen.
- Urespektabel oppførsel mot supporterne.
- Misbruk av makt.
- Svikt i å følge Liverpool FC sine tradisjoner.

Vi har betalt leien for våre leietakere for lenge."


Premier League-comeback for Cissé?
Djibril Cissé har ikke vært noen stor suksess i Marseille, og mange forventer at han kommer til å flytte på seg i sommer. Den fargerike angriperen er ønsket av en rekke Premier League-klubber, som West Ham, Wigan, Fulham og Blackburn, og han ønsker selv å gjøre et comeback i England.

- Ønsket mitt nå er å komme tilbake til England. Jeg har hatt det fint i Marseille, men ønsker virkelig å komme tilbake, sier Cissé til Setanta Sport i dag.

- Konen min er fra Wales, og familien min er der, men ligaen er det viktigste. Jeg tror jeg er mer en type for engelsk fotball, og mener det passer meg bedre, avsluttet den kontroversielle spissen.