Ny protestaksjon mot eierne

Spirit of Shankly går i bresjen for en ny stor demonstrasjon mot Liverpools amerikanske eiere. Den vil finne sted lørdag formiddag. Ian Rush er optimist foran kampen mot Manchester United.

Supporterunionen Spirit of Shankly kommer til å arrangere en stor demonstrasjon mot Liverpools amerikanske eiere lørdag formiddag, bare timer før avspark i kampen mellom Liverpool og Manchester United.

Unionen oppfordrer alle supportere til å vise sine følelser i en marsj som går fra Liverpools uoffisielle supporterklubb i Lower Breck Road. Marsjen starter klokken 11.00 lokal tid.

- Lørdag blir en viktig dag. Vi spiller mot våre argeste rivaler. En klubb som har vunnet en ligatittel mindre enn oss. I Liverpool er det imidlertid nå mest snakk om det som foregår utenfor gressmatta, nemlig hva Hicks og Gillett gjør med klubbens nye stadion og klubbens økonomi. Vi ønsker å minne alle om hva det er vi ønsker - nemlig å få Hicks og Gillett ut av klubben. Vi må sørge for at de får denne klare beskjeden, heter det i en pressmelding fra Spirit of Shankly.

- Ta med bannere og bruk stemmebåndene, lyder oppfordringen.

- Vi trenger en marsj der vi gjør det helt klart: Nok er nok. Forsvinn fra klubben nå!

Rush optimist
Til tross for at det utenomsportslige dominerer samtalene blant supporterne, velger Liverpool-legenden Ian Rush å fokusere på det sportslige før møtet med Manchester United.

- Vi er tre poeng foran Man United, og selv om de har en kamp til gode, så vil vi lede med seks poeng på dem om vi vinner kampen. For første gang på lenge ligger de bak oss. Normalt har det vært motsatt, og at vi har vært tvunget til å vinne for å holde følge med dem, konstaterer Rush til liverpoolfc.tv.

- Vi må ha tro på at vi kan vinne. Har man ikke det, vil man heller ikke ta poengene. Vi har ikke spilt så bra, men har likevel plukket sju poeng. Klarer vi å legge presse på Man United, så kan troen komme sigende.