Ny treårskontrakt for Anderson?

Walisisk avis påstår at Paul Anderson er i ferd med å skrive under på en ny treårskontrakt med Liverpool, og hevder at vingen vil bli lånt ut til enten Swansea eller Nottingham neste sesong.

South Wales Evening Post hevder at Paul Anderson kommer til å skrive under på en ny treårskontrakt med Liverpool, men påstår at spilleren likevel kan ende opp på utlån hos Swansea for en ny sesong.

- Paul Anderson er i ferd med å skrive under på en ny langtidskontrakt med Liverpool, men kan likevel enda opp i Swansea neste sesong. The Evening Post forstår det slik at tenåringsvingen er klar til å skrive under på en ny treårskontrakt på Merseyside, står det å lese i den walisiske avisen.

Evening Post hevder videre at Liverpool var klare til å selge Anderson tidligere i sommer, men skriver at Rafael Benitez nå har bestemt seg for at den tidligere Hull-spilleren skal få en ny sjanse til å bevise at han kan ta steget opp til Premier League-nivå. Planen skal være å låne ut vingen enda en sesong, etter suksessen i Swansea i fjor.

- Trass i interesse fra klubber som Watford, Burnley og Derby, ser det ut som kampen om å låne spilleren står mellom Swansea og Nottingham Forest, hevder South Wales Evening Post.

Kilder på Liberty Stadium i Swansea ler visstnok bare av ryktene om at Liverpool skal ønske å låne Anderson til Cardiff i håp om å sikre seg Aaron Ramsey.

- Swansea tror at det kun er Forest de kjemper mot om Andersons gunst, skriver Evening Post.

Begge disse lagene rykket som kjent opp til Championship denne våren. I Swansea-leiren frykter man nå at Anderson skal velge Nottingham, ettersom det er svært nær hans hjemsted, Melton Mowbray.

Paul Andersons nåværende kontrakt med Liverpool løper for øvrig ut i 2010. Dersom det medfører riktighet at han nå skriver under på en ny treårskontrakt, vil det i realiteten trolig dreie seg om ett års forlengelse av avtalen.