Nye DIC-rykter

Det ryktes i dag i engelsk presse at DIC skal stå klare til å kjøpe ut Tom Hicks av Liverpool, for så å oppta et samarbeid med George Gillett.

I dag dukker det opp nye rykter rundt DIC og et mulig inntog i klubben. Dette meldes Liverpool Daily Post, og andre medier rapporterer om et lignende scenario. Det heter seg at araberne i DIC skal stå klare til å kjøpe ut Tom Hicks av Liverpool, for så å oppta et samarbeid med George Gillett, slik det har vært spekulert i før.

I lokalavisen hevdes det at DIC i går kveld allierte seg med George Gillett med det for øye å fjerne texaneren Tom Hicks. Det har tidligere vært spekulert i om George Gillett har opsjon på å kjøpe ut Hicks, hvilket i så fall kunne være med på å muliggjøre en handel som forespeilet over. DIC skal være interesserte i å kjøpe ut Hicks, og om mulig også Gillett.

I følge Liverpool Daily Post kan et fremstøt komme til å finne sted i løpet av dager, men et ventet problem er Tom Hicks? verdsetting av klubben han har lesset med lån. Hicks skal være av den oppfattelse at klubben bør verdsettes til £1 milliard, da det fremtidige stadion vil generere voldsomt med inntekter. Dette skal DIC finne helt urimelig, da de finner det noe søkt å inkludere et ubygd stadion uten byggeløyve i klubbens pris.

Videre hevdes det at forholdet Gillett og Hicks imellom skal være kjøligere enn noen gang før. Gillett har som kjent forholdt seg taus den siste tiden, mens hans makker, Hicks, har hatt flere ubeleielige kommentarer i media. Hans avsløringer om Klinsmann-samtalene skal blant annet ikke ha falt i særlig god jord hos Gillett, som i utgangspunktet hevdes å se på Liverpool-avtalen som sin egen, og etter sigende kun tok med Hicks av økonomiske årsaker.

En anonym kilde med kjennskap til forhandlingene siteres videre på følgende:

- DIC vil ikke by Hicks på på noen overdrevet gevinst. Nøkkelen blir å få i stand en handel i løpet av dager heller enn uker.

- Alt dette oppleves som veldig distraherende innad i klubben. Hicks insisterer på å verdsette klubben til £1 milliard, ettersom han inkluderer stadionet som enda ikke er bygget, og ei heller har tillatelse til å ha 70000 seter.
 
En talsmann for Tom Hicks blir også sitert, og lite virker nytt fra den kanten:

- Som vi har sagt gjentatte ganger tidligere, Liverpool Football Club er ikke til salgs. Mr. Hicks har vært veldig klar på dette punktet, klubben er ikke til salgs, og dette har ikke tatt noen ny vending.