Nye drakter lansert i natt

Liverpools nye hjemmedrakt for perioden 2008-2010, samt ny keeperdrakt for samme periode, ble lansert på liverpoolfc.tv i natt.

Liverpool FC og Adidas lanserte i natt de nye hjemmedraktene og den nye keeperdrakten for perioden 2008-2010. Keeperdrakten er sort med røde striper, mens publikum har blitt presentert for en tradisjonell rød hjemmedrakt med tre hvite striper på ermene og hvit v-hals.

- Jeg liker virkelig forandringene som har blitt gjort. Den nye drakten ser bedre ut enn den gamle, og jeg liker også de små detaljene som halsen, kommenterer Steven Gerrard til liverpoolfc.tv.

Midtbanepartner Xabi Alonso er også godt fornøyd.

- Jeg synes draktene er flotte. Uansett hvor du er i verden ser du folk som går med Liverpool-trøyer. Både i Asia, Afrika, Europa og Australia. Dette er en av grunnene til at det er en ære å spille for Liverpool, uttaler spanjolen.

Den nye hjemmedrakten og den nye keeperdrakten vil være tilgjengelig i Liverpools butikker fra 22.mai. Draktene kan allerede forhåndsbestilles på liverpoolfc.tv fra i dag, og man garanterer at folk med adresse i Storbritannia vil få den sendt hjem innen nevnte dato. Dessverre gjelder ikke denne garantien for Europa og resten av verden, selv om Liverpool FC vil gjøre sitt beste for å få de sendt ut så fort som mulig.