Nyttig erfaring

Benítez mener de yngre spillerne må spille slike kamper som mot Tottenham i Carling Cup for å få mer erfaring. Deale Chamberlain trives i Liverpool.

Rafael Benítez mener det var riktig å gi flere av spillerne som ikke har fått så mye spilletid denne sesongen muligheten mot Tottenham. De yngre spillerne trenger spilletid for å få erfaring.
- De er landslagsspillere og de har kvalitet, men de spilte ikke bra, uttaler Rafael Benítez.

- Jeg tror de likevel kan gjøre det bra. Når man har to eller tre som ikke spiller bra, så er det vanskelig for de andre å opprettholde nivået sitt.

- De unge spillerne har behov for å spille flere slike kamper, vinne noen kamper, tape noen kamper og få litt erfaring.

- Tre mål på fem eller seks minutter utgjør en enorm forskjell.

Chamberlain trives i LFC
Deale Chamberlain gikk gradene i Aston Villa før han kom til Liverpool fra Tamworth forrige sesong. Keeperen trives i sine nye omgivelser.
- Deale er bare 16, så det er en stort for ham når han med jevne mellomrom får trene med førstelaget, uttaler hans far, Mark, til This is Tamworth.

- Det er en stor opplevelse å prøve å redde skudd fra førsteklasses spillere.

- Liverpool er en fantastisk klubb å være i. Rafael Benítez har snakket med ham et par ganger for å se hvordan han liker livet der, og han har hatt sjansen til å prate med Jose Reina og lignende.

- Tilbakemeldingene han har fått har vært positive. Forhåpentligvis får han en dag muligheten til å bli Liverpools keeper.