O'Neill: - Barry kan fortsatt bli rød

Martin O'Neill sier det ikke vil være noen frist, og Liverpool har all tid i verden nå for å registrere Gareth Barry. De har opp til det vanlige vinduet, som er den 31. i denne måneden.

Aston Villa manager Martin O'Neill har innsett at Gareth Barry fortsatt kan komme til å signere for Liverpool denne sommeren.

Barry så ut til å bli værende på Villa Park den kommende sesongen etter at Birmingham-klubben hadde satt en tidsfrist, og Liverpool ikke klarte å overholde den.

Men etter samtaler med den engelske landslagsspilleren og hans agent har O'Neill innrømmet at Liverpool har fram til slutten av det nåværende overgangsvinduet til å sikre seg Barrys underskrift.

Han sa på Aston Villas offisielle nettside: - Vi hadde et møte sist mandag med Gareth og hans agent. Vi ble alle enige om at vi skulle ha en frist til klokken 17 på onsdag. Hvis Liverpool ikke hadde pengene til å fullføre overgangen, så ville vi legge det til side og gå videre.

- Jeg håpet at så var tilfelle. Dette var ikke et spørsmål om at Liverpool kom femten minutter for sent, som det har blitt rapportert.

- Liverpool viste sin interesse i å hente Gareth Barry for nesten fire måneder siden. Så dette er ikke en sak om å bomme på fristen med 15 minutter. Det er rett og slett ikke sant.

- Den påfølgende morgenen var vi veldig opprømte i kraft av hva som hadde skjedd på onsdag kveld. Vi var veldig optimistiske at alt kunne komme tilbake til normalen igjen.

- Slik skulle det ikke bli. På torsdag hadde vi et møte med Gareths agent, meg selv og spilleren. Selv om fristen hadde gått ut, følte de likevel at Liverpool skulle komme inn og gjøre en avtale.

- Jeg var tydelig skuffet over å høre det. Gareths tanker er litt over alt akkurat nå, og de ba om litt mer tid.

- Så jeg har lyttet til hva de har sagt, og jeg vil gå med på det - motstrebende, men jeg vil gå med på det. Det vil ikke være noen frist, og Liverpool har all tid i verden nå for å registrere Gareth Barry. De har frem til det vanlige overgangsvinduet, som er den 31. i denne måneden.

- Så det er egentlig opp til dem, Gareth og hans agent til å ordne opp. Jeg har bestemt at dette er den eneste veien videre for oss egentlig.

- Jeg har en fotballklubb å lede, og jeg vil virkelig ha folk som ønsker å spille for oss.

- Hvis Liverpool til slutt ikke kommer opp med penger, så er det ingen annens skyld, men deres egen.

- Jeg vil være glad hvis det var tilfelle og Gareth ble. Men jeg tviler sterkt på det. Nå er det opp til dem.

Gareth Barry var ubenyttet reserve da Aston Villa spilte 1-1 i en treningskamp borte mot Reading.