O'Neill raser mot Parry

Martin O'Neill er veldig sint etter at Rick Parry fakset et tilbud om å bytte spillere mot Gareth Barry. Benitez avviser at han ga en beskjed ved å la Peter Crouch slite benken mot Chelsea.

- Mangel på respekt
Martin O'Neill innrømmet på fredag ettermiddag, via hjemmesiden til Aston Villa, at Liverpool hadde sendt ham en faks hvor man kom med et ønske om å kjøpe Gareth Barry. Villa fikk tilbud å om hente spillere andre veien fra Anfield. O'Neill benekter at det skal ha vært nevnt en sum på £10M, slik lokalavisen Liverpool Echo hevder. Den eksklusive artikkelen i Echo må imidlertid ha hatt mye i seg siden manageren til Villa har gått helt av skaftet. Til journalister sier nå den energiske nordiren at faksen var fra daglig leder Rick Parry, og han understreker nok en gang at han verken likte hva han fikk se eller når det ble mottatt.

- Jeg har ignorert den, sier O'Neill om faksen til The Times.

- Det kan imidlertid være en mulighet for at jeg fakser tilbake og sier at jeg vurderer et kjøp av Fernando Torres og Steven Gerrard, selv om det kan være at de ønsker å bli hos Liverpool.

- Å si at jeg er skuffet er ikke å overdrive. Faksen var signert på vegne av daglig leder. Jeg har ennå ikke hatt tid til å svare formelt på den. Dette er en bevisst taktikk for å skape uro. Mangler det respekt? Absolutt. Det er veldig forstyrrende.

- Dette er ikke slik man gjør forretninger og det er ikke måten Liverpool pleide å gjøre det på.

Martin O'Neill gjentar så at Gareth Barry er en av klubbens viktigste spillere, som han ønsker skal prøve å bringe dem videre til spill i Champions League. Manager og spiller vil diskutere situasjonen etter at sesongen er over om en drøy uke.


- Valgte spillestilen til Babel
Det at Aston Villa påstår at Liverpool ønsker å bytte spillere for å skaffe seg Gareth Barry, tar noen aviser som tegn på at det er spørsmålstegn ved hvor mye penger som Hicks og Gillett kan stille til rådighet for transfers nå til sommeren. Flere spillere på Anfield linkes til andre klubber, og Peter Crouch til Portsmouth er en av spekulasjonene.

Crouch kom aldri på banen under 120 minutter mot Chelsea sist onsdag, men manager Rafael Benitez avviser at man skal ta det som et tegn på at han ikke har tillit til den lange spissen.

- Vi tilbød ham en ny kontrakt i desember, slik at vi har lenge prøvd å overtale ham til å bli, sier Rafa.

- Noen synes å tro at det ble sendt ut en form for beskjed da han ikke var involvert på Stamford Bridge på onsdag, men det var ikke tilfellet.

- Da jeg gjorde en forandring på topp valgte jeg Ryan Babel da han hadde den spillestilen vi ønsket på det tidspunktet. Han har fart, utgjør en trussel, og scoret et sent mål som kunne ha blitt viktig.

- Dette dreier seg imidlertid ikke bare om en kamp. Vi spiller om lag 68 kamper i året, og det vil alltid bli muligheter for spillere.