Onlinesalget hos Sabra

Det var enorm interesse for dagens forhåndssalg av turpakker til kampene mot Man Utd og Everton. Disse er nå utsolgt, men fortvil ikke; 100 nye pakker vil bli lagt ut senere i sommer.

Sabra Sportsreiser opplevde et enormt trøkk mot sin server da forhåndssalget av turene til kampene mot Manchester United og Everton startet klokken 09.00 i dag. Det medførte at online-bookingen brøt sammen.

Systemet lå nede i 15 minutter, før tekniker fikk løst floken. 

Update 09.37: Turpakkene til hjemmekampen mot Manchester United er nå allerede utsolgt.

Update 10.06: DA ER ALT UTSOLGT, også forhåndspakkene til Everton-kampen.

Vi gratulerer Steinar Grønland, som ble første nettkunde hos Sabra Sportsreiser.


NB: Alle som har bestilt pakker vil bli sjekket nøye opp mot medlemsregisteret til supporterklubben.

Bård Thoresen hos reiseoperatøren kommenterer dagens forsøk med onlinesalg hos Sabra Sportsreiser slik:

- Som en ny mulighet for alle som vil reise til Liverpool i sesongen 2008/2009 har vi i Sabra Sportsreiser implementert en mulighet på nettsidene til å bestille turer online. De to første turene ble lagt ut i dag klokken 09.00. På grunn av enorm etterspørsel fikk vi noen tekniske problemer, og salget startet først klokken 09.15. Dette beklager vi, og vi lover at vi fremover skal jobbe med de tekniske sakene slik at dette ikke gjentar seg. Vi takker alle som kom igjennom, samt dere som ikke kom igjennom, for interessen rundt produktene. I tillegg minner vi om at ca. 100 pakker til både Liverpool - Manchester United og Liverpool - Everton blir lagt ut senere på sommeren, så det er fortsatt muligheter for dere som ikke rakk å bestille tur i dag.