Oppdatering Legendekamp Stavanger

Torsdag spiller Liverpool Legends på Stavanger Stadion klokken 18.00. Her er siste info om opplegget rundt kampen. Husk spesielt Quiz på Stavanger Sportscafé onsdag kveld!

"Nå er vi endelig kommet til dagene som for mange er årets høydepunkt i kulturhovedstaden! Det handler om fotball og det handler om legender, våre helter fra de siste tiår! Dette er navn som har gitt oss mange fantastiske øyeblikk og nå kommer de til Viking Stadion for nok en gang å gi oss en flott opplevelse!

Vi i styret har jobbet hardt og lenge for at dette skal bli et arrangement å se fram til og vi satser på å skape noen gode minner å se tilbake på. Noen av dere vil også ha vært på en og annen joggetur for å spisse formen frem mot forkampen, Liverbirds vs Hordene. YNWA og lykke til for dere som skal ut i krig!

For de av dere som har fulgt godt med på de forskjellige hjemmesidene (www.liverbirds-stavanger.com - www.fotballflora.no og www.liverpool.no) så er dere allerede godt kjent med opplegget. Info ligger ute for de som måtte trenge det og styret vill være tilgjengelige for spørsmål på Sportscafèen i morgen.



Manager Alan Kennedy vil være på plass med Liverpool Legends i Stavanger torsdag

Quizkveld onsdag
For allerede i morgen, onsdag, satser vi altså på å samle en skikkelig gjeng røde til Quiz-kveld på stam-puben Stavanger Sportscafè!  Vi møter opp ved 19-tiden for noe godt å drikke og følger opp utover kvelden med Quiz og god Liverpool-stemning.  Her blir det selvsagt,  i god Liverbirds-ånd,  flotte premier! Vi satser på god og velkjent Liverpool-musikk, fullt hus med dedikerte supportere og representanter for supporterklubben (LFCSCSB). Vi tør faktisk å garantere kanon-stemning! Det vil være salg av Liverbirds t-skjorter (begrenset antall igjen) og det er fremdeles noen billetter til banketten på torsdag igjen for de som enda ikke har skaffet seg en slik. Så det kan lønne seg å være noenlunde tidlig ute!

Billetter til kampen
Vi minner om at det fremdeles er mulig å kjøpe billetter til Legends-kampen på utsalgs-stedene, og at disse og vil være tilgjengelige på stadion på kampdagen. Vi vil begynne å møtes på Sportscafèen allerede fra åpning på torsdag, for å piske opp stemningen frem mot kampen. Kanskje er det også mulighet for å få et glimt av legendene allerede der, men vær oppmerksom på, og respekter, at disse er under kraftig tidspress frem mot kampen. For de som håper på et bilde og en autograf av en levende legende er det derfor en god idé å skaffe seg en billett til baketten på Hall Toll før disse er utsolgt!

Godt oppmøte og et positivt arrangement betyr større mulighet for gjentakelse, så dra med slekt og familie, venner og uvenner, gode og dårlige naboer, alle som kan være med på å gjøre dette til en fest både onsdag og torsdag!  La oss nå vise legendene at Stavanger er verdt et besøk også de kommende år!

PS: Alle som har lyst til å bidra med sang og effekter møter opp på motsatt kortside av Viking-hordene på torsdag! Det er free seating på stadion, så her er det viktig å samle troppene og sørge for at vi setter desibel-rekord med best mulig margin, som seg hør og bør for oss helrøde!

YNWA!

Helrød hilsen,

Erlend

Liverbirds Stavanger