Oppmerksom på Crouch

Benítez mener Crouch er en bedre spiller enn for tre år siden. Manageren synes det var synd å miste 27-åringen. Sylvain Distin tror Liverpool vil kjempe om tittelen. Dokumentar på LFCTV.

Rafael Benítez mener Peter Crouch er en bedre spiller enn da spissen kom til Liverpool for tre år siden. Crouch returnerer nå for første gang til Anfield etter sommerens overgang til Portsmouth. 27-åringen er ute etter å bevise at han burde fått flere sjanser i Liverpool-trøya.
- Det er klart at Peter er en bedre spiller nå enn da han kom til Liverpool. Vi må være varsomme med ham, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Da vi kjøpte ham, snakket folk om pengene vi betalte for ham, spesielt da han ventet på sitt første mål.

- Men han viste kvalitet, og han fortsatte med å gjøre det bra for oss. Han spilte også mange kamper for England.

- Det er klart at han er stor, han er god i lufta og han er en spiller som besitter kvalitet. Da vi bestemte oss for å hente ham hit, var det fordi vi visste at han var en god spiller.

- Da jeg først støtte på ham som manager, spilte han for Southampton. Jeg tenkte på hvordan vi skulle stoppe ham. Nå har vi noen ideer, men jeg kommer ikke til å fortelle det før kampen.

Benítez hentet Crouch sommeren 2005, og mange eksperter stilte seg undrende til overgangen, men 42 mål på 134 kamper, inkludert 39 på 93 kamper fra start, gir indikasjoner på god vurderingsevne fra Rafael Benítez. Spissen ble også en favoritt blant de trofaste på The Kop.  Crouch trengte mer spilletid, noe Rafa ikke kunne garantere ham i konkurranse med Fernando Torres. Benítez solgte Crouch til Portsmouth i sommer.
- Det var synd å miste ham, fortsetter Benítez.

- Vi tilbudte ham en ny kontrakt, men han bestemte seg for å gå til en ny klubb hvor han kunne spille hver uke. Det er noe man kan forstå. I et topplag som Liverpool er det vanskelig å få dette til, spesielt når man har en spiller som Torres i ilden.

- Det var vanskelig for Peter å spille hver uke her, men han er en hyggelig gutt, en god proff og jeg ønsker ham det beste for fremtiden.

Distin har tro på Liverpool
Sylvain Distin mener Portsmouth må ha konsentrasjonen på topp når de gjester Anfield i morgen. Stopperen tror de røde kan være seriøse tittelutfordrere denne sesongen.
- Uansett hva som skjedde mot Chelsea er Liverpool alltid et lag blant de beste i landet, uttaler Distin til The News.

- Selv om de hadde tapt mot Chelsea, ville det ikke ha forandret noe. Det er aldri enkle kamper i Premier League.

- Jeg tror Liverpool er gode nok til å vinne tittelen denne sesongen. De er definitivt bedre enn de var forrige sesong.

- Jeg blir overrasket dersom de ikke befinner seg der oppe ved slutten av sesongen.

- Vi vet hvor vanskelig det blir å få et resultat på Anfield, men vi må reise dit og prestere slik vi vet vi kan.

Portsmouth slapp inn et sent utligningsmål mot Fulham på søndag.
- Det handler om konsentrasjon mer enn noe annet. Et par av spillerne har ikke spilt på en stund. Kanskje de ble slitne og mistet fokus sent i kampen.

- Det har vi ikke råd til mot Liverpool. Vi vet at vi blir satt under press.

Dokumentar på LFC TV i kveld.
Dokumentaren "Fra Gayle til Babel" vises på LFC TV i kveld klokken 21.30. Deretter blir den gratis tilgjengelig på liverpoolfc.tv.