Overgangsvinduet utvidet 24 timer

FA, Premier League og The Football League har bestemt å utvide overgangsvinduet frem til 1. september kl. 24.00. Da går også fristen ut for å melde på spillere til Champions League.

Premier League og The Football League bekrefter at klubbene får 24 timer ekstra til å hente inn spillerforsterkninger. Overgangsvinduet holdes åpent til 1. september klokken 24.00 lokal tid. Vanligvis stenger overgangsvinduet i slutten av august, men fordi 31. august faller på en søndag har det engelske fotballforbundet (FA), Premier League og The Football League bestemt å utvide fristen for å gjøre det lettere for klubbene. Tilsvarende vil skje i januar 2009. Da faller siste dag i måneden på en lørdag.

Også fristen for å melde på spillere til gruppespillet i Champions League (og UEFA-cupen) går ut 1. september kl. 24.00.

Rafael Benítez ønsker svært gjerne å hente Gareth Barry til Anfield, men merk at Liverpool møter Aston Villa søndag 31. august klokken 17.00. Klubbene vil, om nødvendig, fremdeles ha tid til å ordne en overgang for midtbanespilleren etter at kampen på Villa Park blåses av.