Pacheco scoret to

Stortalentet Daniel Pacheco scoret de to siste målene da Liverpools reservelag vant 4-1 over Port Vale i en treningskamp. Ryan Flynn og Jay Spearing kom også på scoringslisten.

Ifølge Liverpools offisielle hjemmeside var det enveiskjøring på ungdomsakademiet i Kirkby i ettermiddag. Reservelagstrener Gary Ablett har en stor tropp å velge fra, og det vil medføre at de røde kommer til å spille en rekke privatkamper i tillegg til sine ligaoppgjør. David N'Gog var denne gang også med for reservene, i tillegg til bl.a. Francisco Duran som nå er tilbake i spill igjen etter å ha blitt klar av sin andre alvorlige skade.

Ryan Flynn ga de røde ledelsen etter 17 minutter etter forarbeid av Daniel Pacheco, mens Jay Spearing sørget for 2-0 til pause med et glimrende langskudd.

Pacheco stortrivdes ved siden av N'Gog før pause og Andras Simon etter hvilen, og punkterte kampen helt med to raske scoringer tidlig i 2.omgang. 3-0 kom etter forarbeid av Steven Irwin og Simon, mens han ble spilt fram til 4-0 av Duran.

Port Vale fikk et trøstemål i sluttminuttene da Emiliano Insua satte ballen i eget nett da han prøvde å klarere et farlig overlegg.

Liverpoolfc.tv mente at Daniel Pacheco var Liverpools klart beste i denne kampen.

Liverpool: Gulacsi (Bouzanis), Darby (Irwin), Insua, Kelly (Huth), San Jose (Ayala), Plessis, Spearing (Duran), Bruna, Flynn (Weijl), Ngog (Simon), Pacheco.