Parry fortsatt skeptisk til PL-forslag

Rick Parry gjentar i dag at han er meget skeptisk til forslaget om en ekstra serierunde med kamper i utlandet. Reservelagskamp på St James' Park. Ung argentiner valgte Real Madrid.

Rick Parry gjentar i dag at han ikke har mye til overs for forslaget om å utvide Premier League med en 39.serierunde der kampene skal spilles i utlandet.

- Rafael Benitez har allerede forklart til media at han og jeg har diskutert dette forslaget, og vi er begge bekymret over at dette kan virke ødeleggende for integriteten til Premier League. Det foregår allerede diskusjoner om en mulig vinterpause, og vi snakker konstant om at spillerne må spille for mange kamper. Selvsagt må man se fremover, men populariteten til Premier League er basert på at landets beste lag spiller i England, slår Parry fast overfor liverpoolfc.tv.

- Jeg synes det er greit at ideen blir tatt opp til diskusjon, men det er viktig at Premier League her lytter til nøkkelpersoner både her til lands og i utlandet. Reaksjonene så langt har vært negative på flere måter enn en.

- Vi må selvsagt vurdere et hvert nytt forslag, men dette forslaget har aldri vært på dagsordenen for Liverpool som klubb. Vårt mål er å bygge et nytt og større stadion i Liverpool, som gjør at flest mulig av våre supportere får sett oss spille her i byen, avslutter han.

Reservelagskamp flyttet til St James' Park
Liverpools reservelag spiller borte mot Newcastle mandag kveld, og har da mulighet til å ta sin sjuende strake seier og øke ledelsen i reservelagsserien ytterligere. Det meldes nå at denne kampen mot de svakt plasserte "skjærene" er flyttet fra Kingston Park Stadium, hvor Newcastle vanligvis spiller sine hjemmekamper i reservelagsserien, til selveste St James' Park. Avspark er kl. 20.00 skandinavisk tid.

Argentinsk 14-åring valgte Real Madrid
Skysports.com hevder at argentineren Mauro Icardi har takket nei til tilbud både fra Liverpool og Arsenal. Spissen, som har italiensk pass, har istedet skrevet under en seksårsavtale med Real Madrid etter at han valgte å forlate Barcelona. 14-åringen har tilbrakt de siste sju månedene hos katalanerne.