Parry glad for UEFAs beslutning

Bra at UEFA har lyttet til argumentene og lar kampen gå i Madrid. Takker FA for støtten. Wiley dømmer mot Wigan. Avansement for Ajdarevic. Uavgjort for Hansen. Tap Dalla Valle.

Rick Parry er svært fornøyd etter at UEFA ga grønt lys for at Liverpools Champions League-kamp mot Atlético Madrid kan spilles på Vicente Calderon. UEFA hadde beordret Atlético til å finne et kampsted 300 kilometer unna etter tilskuertrøbbel i kampen mot Marseille. Dette skapte sinne blant Liverpool-supportere som allerede hadde bestilt fly og hotell. Parry og det engelske FA har drevet lobbyvirksomhet for å få UEFA til å utsette sanksjonene mot den spanske La Liga-klubben inntil en høring 31. oktober.
- Vi er henrykt over avgjørelsen fordi det betyr at supporterne våre kan reise på kampen som tidligere planlagt uten å få ekstra utgifter eller bry.

- Liverpool er takknemlig for den hjelpen FA har bidratt med, og vi er fornøyd med at UEFA har lyttet og akseptert argumentene vi la frem denne uken.

Wiley dømmer
Alan Wiley er utnevnt til å dømme Liverpool-Wigan. Det er 33. gang dommeren fra Staffordshire er pipeblåser i en Liverpool-kamp. De røde står med 19 seirer, 5 uavgjort og 8 tap. Wiley får med seg Dave Bryan og Glenn Turner som assistenter, mens Steve Bratt er fjerdedommer.

Avansement for Ajdarevic i EM-kvalet
Sverige U19 vant gruppe 8 i EM-kvalifiseringen etter 1-1 mot Østerrike U19. Astrit Ajdarevic spilte første omgang i Skopje. Svenskene ledet 1-0 da midtbanespilleren ble byttet ut. Gruppeseieren sikret Sverige plass i Eliterunden som spilles i april/mai 2009.

Tap for Dalla Valle
Finland U19 tapte 1-2 mot vertsnasjonen Portugal U19 i en EM-kvalifiseringskamp i kveld. Lauri Dalla Valle spilte fra start. Finland har tre poeng på to kamper, og møter Bulgaria i siste gruppespillskamp søndag.

Uavgjort for Hansen
Martin Hansen voktet buret for Danmark U19 mot Tyrkia U19 i den avsluttende kampen i en trenasjoners turnering i Vejle. Oppgjøret på Fredericia Stadion endte 1-1. Danmark U19 står overfor EM-kvalifiseringskamper på Kypros mot Georgia, Tsjekkia og Kypros i november.