Parry ønsker rask avklaring

Rick Parry mener det må handling til, etter at det nå er offentlig at Liverpools amerikanske eiere ikke kan samarbeide. Michel Platini synes det røde på Mascherano var korrekt.

Etter at George Gillett endelig har uttalt seg om den vonde situasjonen mellom han og medeier Tom Hicks, mener Rick Parry at noe må bli gjort.

- Dersom de ikke kan være sammen om dette, må det bli gjort en handling der enten en kjøper og en selger, eller at begge selger, sier Parry til BBC Five Live i formiddag.

- Det er ikke så mange alternativer, men det er ganske klart at å fortsette som nå kommer til å bli ekstremt vanskelig.

Gillett var som kjent åpen for å selge til Dubai International Capital, som han trodde kom til å bli gode eiere. Hicks derimot, nektet å samarbeide med DIC dersom han ikke fikk ha mesteparten av aksjene og dermed styringen - og dermed ble det ikke noe av at araberne kjøpte seg inn denne gang. Uansett hva som nå skjer, så håper Parry det blir en rask avklaring.

- Dette viser hvor konflikten ligger, og det er det beste for klubben. Det har blitt dratt ut for lenge. Det ideelle ville vært en så rask avklaring som mulig, avsluttet Parry.


Platini mener kortet var korrekt
UEFA-president Michel Platini er snakkesalig om dagen, og etter at han i går uttalte seg om poaching av unge talenter, har han i dag vært ute og applaudert avgjørelsen om å gi Javier Mascherano det røde for en uke siden. Franskmannen mener at spillere nå vil lære seg å holde kjeft, og ikke gå etter dommeren.

- Avgjørelsen av det engelske FA om å gi gule kort til alle spillere som krangler med dommerne er en god en. Det er noe som burde vært gjort for 40 år siden, og dommerne har etter regelboken rett til å gjøre dette, sier Platini til Mail on Sunday.

- Mascherano fikk et gult kort for å løpe mot dommeren, noe som er korrekt, og han vil ikke gjøre det igjen nå. Det dommeren gjorde var bra, og å gi han det andre gule var den rette tingen å gjøre. Vi må sørge for at dommerne blir respektert. Selfølgelig liker ikke spillerne det i begynnelsen, men de vil ikke gjøre det flere ganger, noe som betyr at spillere lærer å holde seg tilbake, noe som er en bra ting, avsluttet UEFA-presidenten.