Parry tror UEFA gjør helomvending

Rick Parry har godt håp om at UEFA vil gjøre helomvending og tillate at Atletico Madrid vs Liverpool spilles på Vicente Calderon likevel.

Rick Parry har godt håp om at UEFA er i ferd med å ombestemme seg, slik at Liverpools Champions League-kamp borte mot Atletico Madrid blir spilt på Vicente Calderon likevel. Rapporter fra Spania i går kveld tydet også på dette.

Liverpools supportere var rasende på UEFA etter vedtaket om å flytte kampen minimum 300 km unna Madrid. Et vedtak som ble gjort bare en uke før kampen skal spilles.

- Vi har hatt et tett samarbeid med fotballforbundet i denne saken, og vi har gitt sterke signaler til høyeste hold, der vi har pekt på effekten en flytting av kampen vil ha for våre supoortere, uttaler Parry til liverpoolfc.tv.

- Vi har også reist spørsmål rundt sikkerhetsaspektene ved å flytte kampen til en annen arena på et så sent tidspunkt. Vi vil fortsette å jobbe hardt i kulissene, og har godt håp om at UEFA vil ta hensyn til våre synspunkter når de skal ta den endelige bestemmelsen om hvor kampen skal spilles, legger han til.

Parry utdyper sitt syn på saken til Liverpool Echo.

- Vi jobber på spreng i kulissene, og prøver å påvirke UEFA på høyeste hold. Men vi må, og kommer til å respektere disiplinærprosessen. Vi har intet ønske om å blande oss inn i den.

- Men UEFA må her ta i betraktning at de kan risikere at tusenvis av fans reiser til Madrid uten å ha noen kamp å gå på.

Echo skriver at Parry har kontaktet UEFAs generalsekretær, David Taylor, i håp om å finne en løsning på problemet.

Det engelske fotballforbundet bekrefter også at de er i samtaler med UEFA om saken, i tillegg til at de har holdt samtaler med Liverpool FC og utenriksdepartementet.

- Vi har jobbet sammen med Liverpool for å hjelpe dem med denne situasjonen. Vi har gjort det klart for UEFA at det engelske fotballforbundet deler Liverpools bekymringer omkring de problemene det vil medføre for de tilreisende supporterne at kampen flyttes. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe Liverpool i denne saken, siteres en FA-talsmann i britisk presse i dag.

UEFA skal visstnok ta en endelig avgjørelse i saken i dag.