Pennant nærmest exit

Stoke forsøker å sikre seg Jermaine Pennant før transferdeadline, og Blackburn er også linket. Bursdag for Pepe Reina. Sterk åpning av motstandere i Champions League.

Sent salg?
Rafael Benitez har lenge prøvd å selge spillere for å skaffe midler til kjøp, men uten særlig hell. Folk som Jermaine Pennant, Andriy Voronin og Steve Finnan har nærmest blitt frosset ut og ikke vært i nærheten av en plass på laget. Disse spillerne har for eksempel ikke en gang vært med i troppen i kvaifiseringskampene i Champions League.

Chris Bascombe i News of the World skriver i dag at Jermaine Pennant har vært i samtaler med Stoke om en overgang til Britannia. Liverpool skal være villig til å la vingen gå for en så lav pris som £4M. Pennant skal være usikker på overgangen, men har samtidig fått klar beskjed om at han ikke er med i fremtidsplanene til Rafa. Blackburn har også blitt linket til 25-åringen, men synes nå å konsentrere seg om andre spillere.

Stoke skal også ha forsøkt å kjøpe Sami Hyypiä, men Benitez ønsker ikke å selge den finske veteranen.


Reina er 26
Ettermiddagens kamp mellom Aston Villa og Liverpool vil bli mye omtalt som en duell mellom Martin O'Neill og Rafael Benitez. De to managerene er langt fra perlevenner etter transfersagaen om Gareth Barry. Liverpool kan vente hard motstand fra både de som er på og utenfor banen og hva som trolig blir et uvanlig lydhørt Villa Park.

En mann som er i god form for de røde er Pepe Reina, som bokstavelig talt reddet Liverpool mot Standard Liege denne uka. Pepe håper på en god kamp også mot Villa, på sin 26-års dag. Vi gratulerer og ønsker ham lykke til!


Seier for Marseille og PSV
PSV Eindhoven vant 5-1 borte mot Utrecht i ligaåpningen i Nederland, og topper tabellen. Marseille gjør det også godt, men 2-1 hjemme mot Sochaux og 7 poeng på tre kamper gjør at man ligger på 2.plass i Ligue 1. Den siste motstanderen i Liverpools gruppe i Champions League, Atletico Madrid, begynner sitt seriespill hjemme mot Malaga i kveld.