Pennant til Blackburn?

The Daily Mail skriver i kveld at Jermaine Pennant kan komme til å ende i Blackburn, hvor Paul Ince ivrer etter å styrke sin stall. £2,5 millioner for Guthrie?

The Daily Mail linker i kveld Jermaine Pennant til Blackburn. Manager, og tidligere Liverpool-kaptein, Paul Ince skal være ivrig i å hente en erstatter for David Bentley, som ikke skal være fornøyd hos de blå og hvite. Avisen går så langt i sine påstander som å hevde at Pennant er i samtaler med Blackburn Rovers om en overgang, hvilket i så fall vil bety at enighet klubbene imellom ikke kan være langt unna.

Pennant har tidligere vært nevnt som et mulig salgsobjekt for Rafa Benítez etter at den dribleglade vingen ikke har klart å etablere seg i startoppstillingen til Liverpool. Det er allikevel ventet at 25 år gamle Pennant, som kom fra Birmingham for £6,7 millioner i 2006, er av spillerne Benítez vil være villig til å lytte til bud på. Dette med det for øyet å finansiere innkjøp av nye spillere.

Jermaine Pennants kontrakt løper ut sommeren 2010, og engelskmannen skal også ha vært i Newcastles søkelys før de kjøpte Danny Guthrie, skriver The Daily Mail.

Guthries salgssum
Videre skriver The Daily Mail at Danny Guthrie, som Newcastle kjøpte fra Liverpool tidligere i dag, skal ha kostet Kevin Keegans menn £2,5 millioner. Newcastle har enda ikke gitt opplysninger om overgangssum, mens Liverpool på sin side enda ikke har bekreftet overgangen.