Pennant ute i kulda

Rafael Benitez sier at Torres og Gerrard er klare, Mascherano skal testes rett før kampen mot Marseille, mens Pennant og N'Gog ikke er med blant de 18 som har reist til Frankrike.

På den offisielle pressekonferansen før morgendagens kamp mot Marseille sa Rafael Benitez at Steven Gerrard og Fernando Torres begge er friske og spilleklare, selv om han for så vidt sa akkurat det samme foran møtet med Manchester United. Manageren bekreftet at man vil gjennomføre en test med Javier Mascherano i timene før kampen, etter at den argentinske midtbanedynamoen fikk en kraftig krampe i sluttminuttene på lørdag.

Blant de 18 som ble offentliggjort i ettermiddag vil en legge merke til at verken Jermaine Pennant eller David N'Gog var med på flyet til Frankrike. Med en reservelagskamp mot Sunderland førstkommende onsdag var det kanskje ikke så overraskende at ingen av ungguttene var med til Marseille, men spesielt Pennant synes å være satt fullstendig ute i kulden av Rafa etter at høyrevingen ikke fikk den forventede overgangen i transfervinduet. N'Gog var på vei inn på banen mot Manchester United, før krampa tok Mascherano, men en kan vel da konkludere med at Rafa vurderer Fernando Torres så kampklar at det ikke er behov for 19-årige David N'Gog på benken.

- Vi har snakket med spillerne og selv om det er klart at vi nå har fått ytterligere selvtillit er det viktig at en nå kun tenker på Marseille, sa Benitez etter at seieren mot Man Utd nå er fordøyd og apetitten har begynt å øke rett før Champions League starter for alvor.

- Jeg mener at Marseille er bedre enn da vi møtte dem forrige seseong. Jeg har hørt folk som sier at så ikke er tilfellet, men jeg vurderer dem bedre som et lag. De er godt organisert, de vet hva de skal gjøre og de kan forandre på systemer.

- Når jeg er i Eindhoven vil jeg si PSV og Liverpool, i Madrid blir det Atletico og Liverpool og her mener jeg Marseille og Liverpool, gliser Rafa i skjegget når han blir spurt om hvem han går videre fra gruppe D.

- Det er en hard gruppe hvor en vil måtte kjempe til siste slutt. Marseille har gode spillere, spesielt i angrep med Kone og Niang, så vi må være på vakt.