Pennant vil ikke forlate Liverpool

Jermaine Pennant har intet ønske om å forlate Liverpool til fordel for Blackburn. Steven Gerrard håper på flere hjemmeseire. David Martin ligadebuterte for Leicester.

Britiske aviser hevder at Liverpool og Blackburn har innledet uformelle samtaler rundt en overgang for Jermaine Pennant. Men høyrevingen vil ikke forlate Anfield.

- Jeg ønsker å bli i Liverpool. Jeg har blitt gitt den fantastiske muligheten det er å spille for laget jeg holdt med som guttunge, og alt jeg ønsker er å jobbe hardt og kjempe for plassen min på laget, siteres flankespilleren i tabloidavisen The People.

Gerrard håper på flere hjemmeseire
Etter seieren over Middlesbrough i går sier matchvinner Steven Gerrard at han håper at Liverpool kan gjøre Anfield til sitt fort denne sesongen.

- I fjor tapte vi bare en kamp på hjemmebane, men vi spilte for mange uavgjorte kamper, og det var ikke godt nok. Hjemmeformen må være ulastelig, slår han fast til liverpoolfc.tv.

- Nå står vi med full poengpott etter to kamper, og har ikke vært i nærheten av det nivået vi vet vi er kapable til. Vi vet vi kan så mye bedre. Vi ga aldri opp mot Middlesbrough, og viste viljestyrke, slår han fast.

Leicester-debut for Martin
Liverpools utlånte reservekeeper David Martin spilte sin første ligakamp for Leicester da de slo Tranmere 3-1 i League One. Jack Hobbs spilte også hele kampen for "revene". Godwin Antwi var verken på banen eller benken for gjestene.

Adam Hammill spilte hele kampen da Blackpool tapte 2-1 for Sheffield United på hjemmebane i Championship.

Robbie Threlfall var også på banen i samtlige minutter da Hereford tapte hele 6-1 for Bristol Rovers i League One, mens Craig Lindfield fikk sin debut for Bournemouth, da han spilte de siste 20 minuttene av 1-0 tapet for Exeter. Lindfield entret banen like etter at gjestene hadde scoret.