Poengdeling for U18

Liverpool U18 varmet opp til neste ukes kamp i FA Youth Cup mot Sunderland med å spille 1-1 hjemme mot Stoke i Premier Academy League.

Stoke City tok ledelsen etter elleve minutter da Jimmy Phillips skrudde et frispark inn i nota. I følge Liverpoolfc.tv var det en scoring i mot spillets gang. Vertene utlignet i det 39. minutt ved Joe Kennedy. Midtstopperen sendte Astrit Ajdarevics frispark videre i mål.

De røde viste enda bedre takter etter pause, men selv om gjestene fikk en mann utvist endte det med poengdeling.

- Det var en hard fysisk kamp, forteller Hugh McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Jeg følte at vi dominerte 2. omgang i lange perioder. Da de ble redusert til 10 spillere, spilte vi ballen bra og skapte sjanser.

- Men vår sterkeste lagdel sprudler ikke i øyeblikket. Vi misbrukte to eller tre sjanser gjennom Eccleston, Pourie og Amoo til å vinne kampen.

- Det betyr at vi endte opp med uavgjort i en kamp vi burde ha vunnet. Jeg skuffet over at vi ikke tok tre poeng, men jeg synes Joe Kennedy jobbet hardt i backrekka og scoret et vidunderlig mål, mens unge Jack Metcalf kom inn. Han er U16-spiller og gjorde det veldig bra i sin første seriekamp.

- Nå må vi fokusere på juniorcupkampen mot Sunderland. Vi ser virkelig frem til det. Vi bør ha vårt sterkeste lag tilgjengelig da. Vi håper å reise til Stadium of Light og gjøre en ny god kamp.

Finske Lauri Dalla Valle (bildet) var for første gang på benken for U18-laget.

Liverpool: Hansen, Awang, O'Connor, Metcalf, Kennedy, Highdale, Amoo, Ajdarevic, Pourie, Eccleston, MacKay-Steven. Ubenyttede reserver: Irwin, Oldfield (gk), Scott, Dalla Valle.