Pompey høyner ikke Crouch-bud

Etter at Portsmouth fikk sitt bud pålydende £9 millioner avslått i dag, skal det ikke være aktuelt for klubben å høyne budet, selv om et siste, forandret bud er ventet. Intet bud på Downing.

Liverpool skal ha avslått Portsmouths bud verdt opp imot £9 millioner for Peter Crouch, og det har versert rykter om at Pompey skal vurdere å komme med et høyere og bedre bud. Det skal imidlertid ikke være aktuelt, i følge Daily Mail. Avisen skriver nemlig at et nytt bud kan komme, men det vil i så fall ikke være snakk om en høyere totalsum, kun forandret struktur på nedbetaling og klausuler.

Peter Crouch har kun ett år igjen av sin kontrakt, og selv om Rafael Benítez etter sigende hadde håp om en overgangssum på opp imot £15 millioner for landslagsspissen, later det nå til at han må ta til takke med en vesentlig mer beskjeden sum dersom han skulle velge å cashe inn på et salg av fyrtårnet.

Ingen bud på Downing
Etter spekulasjoner som har hevdet at fremtiden til Middlesbroughs venstreving, Stewart Downing, til vil være i Liverpool, tilbakeviser i dag Boro-manager Gareth Southgate at noen av hans menn er på vei ut.

- Vi har ikke hatt tilbud på noen av våre spillere. Den eneste interessen vi har hatt er et par forespørsler om lån vedrørende et par spillere.

- Alle som er her, har kontrakt med oss. Hvis spillere blir eller går, er det til sist vår avgjørelse, og vi må gjøre det riktige for klubben. Det er det samme enten spillere kommer, eller de drar, forteller Southgate Boros offisielle hjemmeside.

Det har over en tid vært spekulert i at Downing, hvis prislapp skal være £13 millioner, kan være et mål for Rafael Benítez idet de dyreste alternativene ryktes å måtte forbigås grunnet pengemangel hos Liverpools eiere.