Pompey synes £10M er for mye

Portsmouth vil fortsatt ha Peter Crouch, men ønsker ikke å betale så mye som £10M. Liverpool-linkede Mackintosh forlater City. Juventus lei av å vente.

Harry Redknapp innrømmer i dag overfor Portsmouth-avisen The News at han fortsatt er interessert i å hente Peter Crouch til Fratton Park. Lokalavisen hevder også at Liverpool skal være villige til å selge for £10M, og dermed er det mer sannsynlig at Pompey slår til enn da prislappen var £15M. Men Redknapp & Co synes fortsatt at prisen er litt i stiveste laget.

- Vi ønsker å hente inn nye spillere, men det er ikke alltid like enkelt å få de spillerne du ønsker deg. Men jeg håper noe kan skje snart. Crouchy er en flott fyr, og jeg skulle like å kjøpe ham. Men jeg antar at Peter Storrie ikke ville like at jeg gikk ut med beløp dersom han skulle være i forhandlinger med Liverpool, uttaler Redknapp noe kryptisk.

- Vi føler kanskje at Liverpool forlanger litt for mye for ham, når de snakker om £10M. Vi ønsker å betale litt mindre, så det vil ikke være riktig av meg å oppgi en pris, legger han til.

- Til syvende og sist tilhører han fortsatt Liverpool. Jeg tviler på at de liker at jeg snakker om deres spillere. Jeg har imidlertid alltid sagt at jeg liker Peter. Vi kan kanskje komme til enighet. Dersom ikke, får vi se oss om etter andre spisser.

En annen spiss som har vært satt i forbindelse med Portsmouth er den tidligere Liverpool-angriperen Djibril Cissé. Ifølge Redknapp er det lite sannsynlig at franskmannen ankommer Fratton Park i sommer.

- Han er en god spiller som vi har sett på tidligere. Men han er ikke en spiller jeg konsentrerer meg om for øyeblikket.

Samtidig slår Lyon fast at Portsmouth ikke kommer til å gi den tidligere Liverpool-spissen Milan Baros fast kontrakt etter låneoppholdet på Fratton Park sist sesong. Pompey skal ha sagt fra seg sin opsjon på kjøp av tsjekkeren. Baros klarte ikke å gjøre mål for Portsmouth på sine 16 kamper for klubben etter at han ankom i januar.

- To tyske klubber har kontaktet oss, og er interesserte i å kjøpe Baros. Han er til salgs, men vi har også mulighet til å ha tre spisser i Lyon neste sesong, siteres Lyon-president Jean-Michel Aulas.

Mackintosh forlater City
Setanta Sports News melder at Manchester Citys daglige leder Alistair Mackintosh har forlatt Eastlands. Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet av Manchester-klubben. Mackintosh skal som kjent være mannen som Tom Hicks ønsker som ny daglig leder i Liverpool.

Juventus lei av å vente
Il Corriere dello Sport melder at Juventus skal være i ferd med å miste tålmodigheten når det gjelder et kjøp av Xabi Alonso fra Liverpool, og nå skal "den gamle dame" i stedet vurdere å bruke pengene på Bayern Münchens Bastian Schweinsteiger.

Liverpool ønsker nok å vite om de får sikret seg Gareth Barry før de skiller lag med Alonso, og nå skal Juventus ha sett seg lei på at disse overgangene drar ut i tid.