Portsmouth jakter fortsatt Crouch

Det bekreftes på Fratton Park at man fortsatt har Peter Crouch i søkelyset. Aston Villa sier at Gareth Barry kan gå - hvis Liverpool betaler det man forlanger for kapteinen.

Portsmouth vil forhandle videre
Daglig leder Peter Storrie i Portsmouth bekrefter overfor lokalavisen The News at man ikke har gitt opp å sikre seg Peter Crouch, selv om man har fått avslag på et bud fra Liverpool. Det har vært hevdet at dette budet var £7M kontant og med ytterligere £2M avhengig av spilte kamper etc.

Tottenham og Manchester City har også blitt linket til den lange spissen, og Liverpool vil ikke minst være interessert i å høre fra White Hart Lane ettersom man gjerne vil ha Robbie Keane til Anfield.

- Harry har gjort det klart at han ønsker Peter Crouch. Han er den type kvalitet som vi ønsker å styrke laget med, sier Storrie om manager Harry Redknapp.

- Vi har lagt inn et fair bud for ham. Det ble avslått, men vi er fortsatt interessert.

- Nå har begge klubbene sagt fra hvor de står, så får vi se hva som skjer videre. Normalt vil det være ytterligere samtaler etter at det har vært forhandlet om en transfer.

- Vi har ikke gitt opp. For øyeblikket er både jeg og Harry av gårde slik at ingenting vil skje, men vi får se hva situasjonen er til neste uke.

Barry til salgs
Manager Martin O'Neill har kommet med en kort og klar respons på at Gareth Barry gikk klart ut i helgen med beskjed om at han ønsker å spille for Liverpool. O'Neill sier at man er klar til å la Barry gå, hvis prisen er den rette. Aston Villa skal forlange £18M for sin midtbanespiller, mens Liverpool så langt bare har vært villig til å legge £13M på bordet.

- Formannen og jeg var overrasket over kommentarene til Gareth, sier O'Neill. - I motsetning til hva han hevder, så ønsker vi desperat å beholde ham. Og det vet han.

- Hvis Liverpool imøtegår vår pris, vil imidlertid Gareth få oppfylt sitt ønske om å reise.