Positivt eierskap for LFC

Tom Hicks og jeg har vært bra for Liverpool, insisterer George Gillett. Sponsoravtaler sikret. Ingen planer om å selge. Billettinfo Carling Cup.

Ifølge Daily Telegraph avviser George Gillett at han og Tom Hicks har drevet klubben inn i økonomiske vanskeligheter, og hevder at deres eierskap har hatt en positiv innflytelse. Han gir også uttrykk for at Liverpool ikke er til salgs.
 
Daily Telegraph mener å vite at Gillett og Hicks har tenkt å bruke Liverpools fortjeneste på å betjene gjelden på £350 millioner de tok opp for å kjøpe klubben. Disse rapportene har dukket opp etter at planene om et nytt stadion ble utsatt i minst ett år, og har satt i gang spekulasjoner om amerikanernes eierskap.

Gillett, som brukte fredagen til en rekke møter med London-baserte bankfolk, inkludert Rothschilds, avviste å kommentere den saken eller å besvare spørsmål om hvordan han og Hicks har tenkt å finansiere stadionanlegget i Stanley Park, men insisterte på at klubben hadde dratt nytte av hans og Hicks' erfaring i andre idretter.

- Det er mange fordeler som kommer med flere eierskap [sportsfranchiser], og Liverpool har gjort det godt under Tom og meg. For eksempel så er sponsing internasjonale saker nå, ikke lokale lenger.

På spørsmål om hans langsiktige intensjoner for klubben, sa han: - Dere aner ikke, men alt vil bli avklart i tide.

På en konferanse senere på kvelden uttalte han at han og Hicks "ikke var i ferd med å selge klubben".

Tidligere denne måneden inngikk Liverpool avtaler verdt £10 millioner med bookmakeren Paddy Power og reiseselskapet Thomas Cook. Under tidligere eier David Moores strakk ikke Liverpool til på det kommersielle.

Disse nye avtalene vil gjøre lite for å lette bekymringene blant klubbens supportere at amerikanerne skal ta penger ut av klubben til å betale egen gjeld, og dermed vil de undergrave Liverpools evne til å konkurrere med Manchester United, Chelsea og Arsenal.

Liverpool har omtrent like stor gjeld som nord-London-klubben. Forskjell er at Arsenal har investert i nytt stadion som bidrar til å generere mer enn £220 millioner i inntekter hvert år.

Billettinfo ligacupen
Liverpool har fått tildelt 4233 billetter til bortekampen mot Tottenham i ligacupens 4. runde onsdag 12. november klokken 20.45. Billettene koster £37 for voksne, £22 for honnør og £19 for barn på Upper Tier. På Lower Tier er prisene £33 for voksne, £20 for honnør og £17 for barn. Billettene selges til sesongkortholdere og Fan Card-innehavere som kjøpte billett til Reading (25.09.07) og Chelsea (19.12.07) borte i ligacupen forrige sesong. Sesongkortinnehavere med begge kamper registrert får kjøpe billett fra tirsdag 28.oktober. Fan Card-innehavere med begge kampene slipper til to dager senere. Deretter prioriteres sesongkortinnehavere og Fan Card-innehavere med enten Reading eller Chelsea registrert. Datoene for disse er henholdsvis 31. oktober og 3. november.