Pourie senket Crewe

Liverpool U18 befestet sin stilling øverst på tabellen med 3-1-seier borte mot Crewe U18. Pourie (2) og Ince scoret for de røde. Utlånsspillerne. 90 minutter for Martin, Hobbs og Voronin.

Marvin Pourie scoret to mål da Liverpool U18 vant 3-1 i Crewe. Thomas Ince viste solid form på venstrevingen. Juniorlaget ligger på 1. plass i Premier Academy League, gruppe C, etter med fem seirer på seks kamper.
- Vi var dårlige i første omgang. Crewe tok ledelsen 1-0, forteller McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Pasningsspillet var ikke bra, og vi mistet ballen for ofte. Vi skapte gode sjanser ved Pourie, David Amoo og Adam Pepper, men vi scoret ikke.

- Vi rettet på én eller to ting i pausen, og vi var mye bedre i andre omgang. Vi spilte med mye bedre tempo, og spesielt Ince spilte bra.

- Ince utlignet etter innlegg fra James Ellison, og så nettet Marvin to mål. Han nettet fra straffemerket etter at han selv ble lagt ned. Han scoret enda ett med en god avslutning i øverste hjørne.

Liverpool U18: Dean Bouzanis, Jack Metcalf, Christopher Buchtmann (Michael Scott 70), Andre Wisdom, Joe Kennedy, Michael Roberts (Astrit Ajdarevic 60), David Amoo, Adam Pepper, Marvin Pourie (Alex Cooper 80), James Ellison, Thomas Ince. Ikke benyttet: Hakan Duyan.

Utlånsspillerne
Leicester vant 1-0 mot Hartlepool på Walkers Stadium. David Martin og Jack Hobbs spilte hele kampen for hjemmelaget. Hartlepools beste sjanse kom da Michael Nelsons skudd fra 18 meter ble mesterlig reddet av Martin.

Adam Hammill ble byttet inn i det 77. minutt i Blackpools 1-1-kamp hjemme mot Coventry.

Godwin Antwi er tilbake i trening, men var ikke i troppen da Tranmere tapte 3-4 mot Colchester på fredag.

Craig Lindfield var ikke involvert for Bournemouth i 3-1-seieren hjemme mot Darlington. Spissen er nettopp kommet tilbake fra skade, og han spilte 85 minutter og scoret ett mål for Bournemouths reservelag i midtuken.

Andriy Voronin var på banen hele kampen da Hertha Berlin tapte 0-1 hjemme mot Ebergie Cottbus.

Olympiacos spilte 0-0 borte mot OFI Kreta. Sebastian Leto ble byttet ut etter 60 minutter.

FC Twente vant 3-0 hjemme mot De Graafschap. Nikolay Mihaylov spilte ikke.

Paul Anderson (Nottingham F) og Robbie Threlfall (Hereford) er på skadelisten.

Miki Roques FC Cartagena spiller i morgen hjemme mot Lanzarote i Segunda B.