Pressen tror fortsatt at Barry blir rød

Engelsk presse føler seg fortsatt sikre på at Gareth Barry blir Liverpool-spiller. Flere aviser påstår at partene fortsatte forhandlingene lenge etter at Villa hevdet at fristen var ute.

Engelsk presse tror neppe at transfersagaen rundt Gareth Barry er over, selv om Aston Villa hevder den er det. Telegraph skriver i natt at Liverpools planer om å hente Barry fikk seg et skudd for baugen etter Villas pressemelding i ettermiddag, men avisen tror ikke håpet er ute for de røde.

Telegraph hevder at forhandlingene mellom de to klubbene fortsatte selv etter at fristen Villa hadde satt var gått ut, noe som også andre medier støtter opp om. Grunnen til at Villa har gått ut som de har gjort, skal være at partene ikke klarte å komme til enighet på noen få punkter. Liverpool skal ha økt sitt bud, slik at det matcher Villas krav, ved å tilby £17,5M+Steve Finnan. Iren verdsettes til £1.5M, og Barry dermed til hele £19M. Grunnen til at samtalene brøt sammen i går kveld skal ifølge Telegraph være uenighet om hvor mye av beløpet som skal betales nå, og hvor mye som skal betales i senere avdrag.

Liverpool skal være overrasket over at Villa nå hevder at det ikke blir noe av overgangen, og at man på Villa Park har erklært transfersagaen som over. I Liverpool regner man nemlig ikke denne saken som over. Merseyside-klubben håper fortsatt at saken skal løse seg slik de ønsker, etter å ha kommet så langt i forhandlingene som partene nå har gjort. Telegraph tror også at det er lite sannsynlig at overgangen er død. Spesielt siden Barry fortsatt ønsker å spille for Liverpool.

Sportsmail går i natt så langt som å hevde at Barry vil bli Liverpool-spiller i morgen, og påstår at Liverpool bare var 20 minutter fra å overholde den berømte fristen. Den britiske nettavisen melder at Barry egentlig skulle ha spilt en treningskamp bak lukkede dører mot Notts County i morgen, men at han nå har trukket seg fra denne kampen. Avisen hevder også at Barry allerede har leid et hus i Cheshire med tanke på en overgang til Liverpool.

Liverpool-manager Rafael Benitez unngikk å svare på spørsmål omkring Barry etter kampen mot Villareal i går kveld.

- Jeg foretrekker å konsentrere meg om kampen vi har spilt og min tropp. Jeg var fornøyd med det jeg så på banen i kveld. Robbie Keane gjorde det bra, og hadde sjansen til å score men klarte det ikke, svarte Rafa da spørsmålene om Barry haglet.

- Jeg synes vi har en kvalitetstropp, og jeg ønsker å fokusere på kampen vi har spilt. Jeg føler at troppen blir sterkere, og den er bedre enn i fjor. Denne kampen har gjort godt for hele troppen, og det var flott å se flere av de unge spillerne i aksjon, la han til.

Pennant til Blackburn?
Sportsmail tror at Jermaine Pennant er den første som vil forsvinne ut døren på Anfield dersom Gareth Barry ankommer Merseyside likevel. Avisen hevder at Paul Ince står klar med en sjekk på £5M for høyrevingen. Men det ryktes at Ince kan få konkurranse fra Harry Redknapp og Portsmouth.