Protest i pausen

Spirit of Shankly legger opp til 15 minutters protest mot Liverpools amerikanske eiere i pausen mot West Ham. Ibrahimovic og Chivu kan spille mot Liverpool.

Supporterunionen Spirit of Shankly opplyser i ettermiddag at kveldens protest mot amerikanerne i all hovedsak vil bli lagt til pausen av kampen mot West Ham. De melder at det da vil bli holdt et kvarters vedvarende protest fra det øyeblikk dommeren blåser i fløyta for at første omgang er over.

- Uansett hvor du befinner deg på stadion, bruk stemmen mot amerikanerne, lyder oppfordringen.

- Alle deler ansvaret med å la supporternes stemme bli hørt. Ikke vent på at andre skal ta initiativet. Bli involvert. La oss stå sammen, fortsetter pressemeldingen fra Spirit of Shankly.

- Ingen sier at DIC er perfekt, men det blir uansett en frisk start. En sjanse for klubben til å gå fremover. Hicks og Gillett har dratt denne klubben gjennom søla lenge nok, og har sløst bort ett år av vår tid. Nå må det ta slutt. De må ut av klubben nå. I kveld. Ved pause. Da skal vi fortelle Hicks og Gillett det.

Ibrahimovic og Chivu rekker kampen mot Liverpool
Inter har mottatt gode nyheter på skadefronten i dag. Det meldes fra Italia at både Zlatan Ibrahimovic og Christian Chivu blir skadefrie i tide til tirsdagens returkamp mot Liverpool på Giuseppe Meazza.

Ibrahimovic har gått skadet siden kampen på Anfield for fjorten dager siden, etter at det ble oppdaget et hull i en sene i kneet til svensken. I går trente han imidlertid som normalt sammen med resten av sine lagkamerater. Det er ventet at svensken vil spille en time av Inters Serie A-kamp mot Reggina i helgen, som en oppkjøring til Liverpool-kampen.

Skulderskaden som Christian Chivu pådro seg i søndagens kamp mot Napoli er ikke så alvorlig som først fryktet. Det er forventet at skaden vil være leget innen tirsdag, selv om han kanskje står over kampen mot Reggina.

De tre midtstopperne Walter Samuel, Ivan Cordoba og Marco Materazzi er som tidligere nevnt uaktuelle for tirsdagens kamp av ulike årsaker.