Prøvespillere har ikke signert

Mesfin-Mulugeta og Otikba har prøvespilt for U18, men ennå ikke skrevet kontrakt. Utrecht får ikke opsjon på kjøp av Brouwer. Nå vurderes et bud på angriperen. Dalla Valle klar til sesongstart.

Khaled Mesfin-Mulugeta og Kenneth Otikba har prøvespilt for Liverpool U18 i sommer, men Akademi-manager John Owens uttaler til oss at ingen av dem så langt har skrevet kontrakt med Liverpool FC.

Khaled Mesfin-Mulugeta, født 6. februar 1992, er venstreback og har åtte aldersbestemte landskamper for Tyskland. Det tyske fotballforbundet opplyste i forrige uke at Liverpool nå var spillerens klubb, men dette er altså å foregripe begivenhetene.

Kenneth Otikba, født 29. august 1992, spiller midtstopper på det ungarske U17-landslaget og er tilknyttet klubben Bekescsaba.


Utrecht vurderer bud på Brouwer
Liverpool og FC Utrecht skal visstnok være enige om hvor mye den nederlandske klubben må ut med for å låne Jordy Brouwer, men de røde har avvist et forslag om å inkludere en opsjon på kjøp av 20-åringen. Det nederlandske nettstedet sportwereld.nl melder at FC Utrecht nå heller vurderer om de skal komme med et bud for å sikre seg angriperen permanent. En avgjørelse forventes å komme i løpet av uken. Utrechts assistenttrener David Nascimento så Brouwer spille samtlige minutter for Liverpools reservelag i 0-5-tapet mot Inverness caledonian Thistle på mandag.


Dalla Valle klar til sesongåpningen
Vi skrev i går at Lauri Dalla Valle ikke hadde møtt opp til det finske U19-landslagets to privatlandskamper denne uken. Liverpools U18-trener Hugh McAuley bekrefter overfor Liverpool.no at angriperen har vært skadet, men vil være klar til lørdagens sesongåpning i Premier Academy League mot Crystal Palace.