PSV forventer en tøff fight

PSV Eindhoven trenger poeng for å komme med i UEFA-cupen. Men selv om Liverpool skulle mønstre et reservepreget mannskap i kveld, tror ikke nederlenderne at det blir enklere av den grunn.

PSV Eindhoven-manager Huub Stevens forventer ingen enkel kamp mot Liverpool i kveldens Champions League-oppgjør, selv om de røde allerede er sikret avansement fra gruppespillet og kan komme til å stille med et tilnærmet B-lag. PSV trenger som kjent poengene for å ta tredjeplassen i gruppa på Marseilles bekostning, og dermed sikre seg en plass i UEFA-cupen.

- Jeg aner ikke om Liverpool kommer til å starte med sitt beste lag, men ingen liker å tape. Vi ønsker å gi våre supportere noe å juble for, og jeg håper vi klarer det, uttalte Stevens på sin pressekonferanse i går.

For nederlenderne er Danny Koevermans (leggskade) og Nordin Amrabat (lyskeskade) usikre.

- Vi håper de kan spille. Begge spillerne inngår i våre planer, ellers ville de ikke ha vært med i troppen, er alt Stevens vil si om den saken.

Ibrahim Afellay er definitivt ute med en ankelskade, og det samme er tidligere Liverpool-back Jan Kromkamp, som også sliter med den ene ankelen.

Den mexikanske forsvareren Carlos Salcido får beholde rollen som visekaptein etter et oppvaskmøte med PSV-sjef Jan Reker. Salcido uttalte i et avisintervju i helgen at han ønsket å forlate PSV i januar, hvorpå han kritiserte manager Stevens.