Racing dropper Leto og El Zhar

Racing Santander ønsker ikke lenger å låne Sebastian Leto og Nabil El Zhar. Pako Ayestaran forlater Real Sociedad etter bare 17 dager i stillingen som sportsdirektør.

Skysports.com skriver i kveld at Racing Santander ikke lenger ønsker å låne Liverpool-duoen Nabil El Zhar og Sebastian Leto. Denne meldingen kommer altså samme dag som argentinske River Plate rapporteres å ville låne Leto for resten av sesongen.

Racing-president Francisco Pernia har bekreftet at den spanske klubben har diskutert en låneovergang for disse to spillerne med Liverpool i januarvinduet. Et møte mellom Pernia og trener Marcelino Garcia Toral skal imidlertid ha resultert i at Racing valgte å droppe interessen for duoen. Toral skal nemlig ha ytret ønske om å hente inn mer rutinerte spillere. Det blir også spekulert i at Liverpools interesse for midtstopperen Ezequiel Garay hos Racing, og eventuelle krav om en forkjøpsrett fra de røde i så måte, kan ha bidratt til å velte en avtale.

Ayestaran har sagt opp i Sociedad
Rafael Benitez sin tidligere assistent, Pako Ayestaran, har sagt opp sin stilling i støtteapparatet til Real Sociedad med øyeblikkelig virkning, bare 17 dager etter at han begynte i jobben.

Ayestaran har sluttet i stillingen som sportsdirektør for Sociedad etter at klubbens nyvalgte president, Inaki Badiola, nektet å etterkomme hans ønske om å utnevne Villarreals reservelagstrener Juan Carlos Oliva om ny førstelagstrener etter at Chris Coleman leverte sin avskjedssøknad i forrige uke.

- Klubben har forandret forutsetningene som vi ble enige om da jeg takket ja til jobben, uttalte Ayestaran på en pressekonferanse tidligere i dag.

- Det var meningen at jeg skulle velge ut trenere og spillere, men presidenten har nektet meg dette, og sier at det er han som betaler gildet, la han til.

Bare en klubb i byen!
Kulturbyen Liverpool har lansert nettsiden "Liverpool 08 - European Capital of Culture". Det har nå også kommet en norskspråklig utgave av denne nettsiden, hvor byen og dens herligheter presenteres. Og på disse nettsidene er faktisk Liverpool FC den eneste fotballklubben man har funnet verdt å nevne!