Rafa er fornøyd med nyervervelsene

Benítez vet at Dossena og Keane trenger tid for å finne seg til rette. Positiv respons på trening etter skuffelsen mot Liège. Carlsberg ber om unnskyldning for å ha flørtet med forhatt avis.

Andrea Dossena og Robbie Keane hadde ikke spesielt gode debuter mot Standard Liège, men Rafael Benítez bekymrer seg ikke over det. Han vet at det tar tid for nye spillere å finne seg til rette i nye omgivelser. Martin Skrtel spilte også svakt da han debuterte mot Havant & Waterlooville, men midtstopperen har kommet sterkt tilbake.
- Det er aldri enkelt for en ny spiller å komme inn på et nytt lag, spesielt når laget ikke spiller bra, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Jeg er fornøyd med måten Dossena og Keane jobbet på mot Standard Liège, men jeg vet at begge kommer til å spille bedre.

- De er begge spillere med kvalitet, og begge er landslagsspillere. Så jeg er sikker på at de vil forbedre seg.

- Noen ganger kan en spiller komme inn på laget og gjøre det bra direkte, men vanligvis trenger de tid til å tilpasse seg.

- Da vi kjøpte Skrtel, sa noen at han ikke var god nok etter bare én kamp, men nå kjenner vi alle til hans kvaliteter.

Liverpool skuffet mot Standard Liège, men Benítez bekrefter at spillerne har reagert positivt på trening.
- Vi vet at vi ikke gjorde det bra på onsdag kveld. Det viktige nå er hvordan vi reagerer. Spillerne kom på trening i går, og de jobbet virkelig hardt.

- De vet at vi har en vanskelig kamp mot Sunderland i morgen. De vet også at vi har hatt en god pre-season, så de har selvtillit.

- Vi ønsker å gjøre det bra mot Sunderland, å få en god start på sesongen.

Carlsberg omstemte seg
Carlsberg har i dag valgt å droppe et planlagt samarbeid med den mest forhatte tabloidavisen på Merseyside. Det danske bryggeriet planla å legge ved en voucher som ga rett til en gratis halvliter øl ved 13000 puber i Storbritannia ved slutten av måneden. Flere protester fra Liverpool-supportere førte til at Carlsberg, Liverpools draktsponsor, gjorde helomvending. Avisen det er snakk om boikottes av Liverpool-supportere verden over grunnet de feilaktige oppslagene om Hillsborough-ulykken i 1989 hvor 96 røde omkom. Carlsberg innkalte til krisesamtaler i dag, og bestemte seg deretter for å trekke seg fra den salgsfremmende kampanjen. Flere Liverpool-fans skrev til Liverpool FC for å vite hva klubben mente om et slikt samrbeid, og ønsket at klubben burde vurdere Carlsberg som klubbsponsor.
- Carlsberg kunne tatt et mer forsiktig valg. Mange har sagt at de ikke bør sponse oss hvis de gjør slike ting. Det finnes innen større sak for de fleste Liverpool-fans enn Hillsborough og The Sun, sier en talsmann for Spirit of Shankly til Liverpool Echo.

Carlsberg innser hva de har gjort, og ber om unnskyldning.
- Carlsberg ber om unnskyldning for hendelsen med den planlagte kampanjen i The Sun om en gratis halvliter. Carlsberg er veldig stolt av sitt lange samarbeid med Liverpool FC og menneskene i Liverpool de siste 16 årene, så vi har bestemt oss for ikke å gjennomføre aktiviteten, skriver Carlsbergs Keld Strudahl i en pressemelding.

Liverpools chief executive Rick Parry er lettet over at Carlsberg har trukket seg fra kampanjen.
- Vi tok opp saken med Carlsberg straks vi ble klar over det. Vi holdt samtaler på høyeste nivå med Carlsberg, og vi er henrykt over at de har reagert så raskt, uttaler Rick Parry.