Rafa følger Nemeth nøye

Foran kveldens reservelagskamp mot Bolton avslører Rafael Benitez at han følger utviklingen til stjerneskuddet Krisztian Nemeth med argusøyne. U18 til Dubai. Dalglish fyller år.

Krisztian Nemeth vil nok en gang figurere i angrepet til Liverpools reservelag i kveld, når de røde er vertskap for Bolton i Warrington. Rafael Benitez tror at den lovende ungareren med tiden vil gjøre seg bemerket i Premier League.

19-åringen står bokført med seks mål på seks kamper for Gary Abletts lag, noe Benitez har bitt seg merke i.

- Han spiller bra for tiden. Han er en intelligent og målfarlig spiller. Han er en vi følger nøye med tanke på fremtiden, bekrefter Liverpools manager.

- Det er ikke enkelt for ham å spille seg inn på førstelaget med de spissene vi har for øyeblikket, men vi vet han er en god spiller med de kvalitetene og det talentet vi behøver. Han må jobbe videre, da han er inne i en læreprosess. Jeg tror han vil bli enda mye bedre med tiden, da han ønsker å lære, legger han til.

Nemeth signerte som kjent en treårskontrakt med Liverpool i sommer, og han er en av grunnene til at reservelaget nå leder sin serie med seks poeng før kveldens kamp.

- Reservelaget spiller bra og vinner kamper. Det er noen gode spillere der. Har du gode spillere og en god stab går ting av seg selv, uttaler Benitez.

U18 til Dubai
Liverpool U18 har spillefri i helgen, og skal dermed ikke i aksjon før de møter Barnsley hjemme lørdag 15.mars. Deretter har de ikke seriekamp før de er vertskap for Derby 5.april. Liverpool Daily Post melder i dag at laget derfor reiser til Dubai for å delta i en turnering der etter Barnsley-kampen.

Inter linkes til Benitez
Om det er et forsøk fra italienerne til å forstyrre Liverpool i oppladningen til tirsdagens storkamp i Champions League på Guiseppe Meazza vites ikke, men italiensk presse linker i alle fall nå Rafael Benitez til managerjobben i Milano-klubben til sommeren.

Spurs vurderer Carson
Aston Villa skal som kjent ha opsjon på kjøp av Liverpools utlånte keeper Scott Carson til sommeren, men nå skal Tottenham også ha kastet sitt blikk på den lovende sisteskansen.

Dalglish har bursdag
Mannen som mange hevder er Liverpools beste spiller gjennom tidene, Kenny Dalglish, fyller 57 år i dag. Vi gratulerer.

Sabra utsolgt for bortebilletter til Arsenal-kampen
Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, melder at de er utsolgt for turpakker med billetter til Liverpool-seksjonen til kampen mot Arsenal på Emirates lørdag 5.april.