Rafa fornøyd med N'Gog og Alonso

Rafael Benítez er fornøyd med hvordan David N'Gog har funnet seg til rette. To mål på tre kamper. Rafa synes også Alonso viste positive takter mot VIF.

David N'Gog scoret sitt andre mål på tre preseasonkamper da han nettet Liverpools siste mål i 4-1-seieren (kampreferat nå med bilder) mot Vålerenga på Ullevaal i går. Rafael Benítez er svært fornøyd med hvordan N'Gog har funnet seg til rette siden £1,5M-overgangen fra Paris Saint Germain tidligere i sommer.
- David er en ung spiller, men vi visste da vi kjøpte ham at han hadde mange egenskaper og stort potensial, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Det kan noen ganger være vanskelig for unge spillere når de flytter til en ny klubb. Men han har gjort det bra, og det vil være bra for selvtilliten hans at han allerede har scoret to mål.

- Det er nå viktig at han fortsetter å arbeide hardt og forsøker å bli bedre. Han har fortsatt behov for å forbedre seg. Jeg tror han kommer til å gjøre det.

- Scoringene hans er positive, men like viktig er hans bevegelse. Han viser at han har spilleforståelse, noe som var en av årsakene til at vi brakte ha mtil Liverpool

Benítez synes også Xabi Alonso var god på Ullevaal
- Xabi scoret et fint mål etter at han scoret på straffe mot Rangers på lørdag. Så det er veldig positvit.

- Han viser at han er en god proff, men det visste vi allerede. Jeg er virkelig godt fornøyd med hans hengivenhet på banen.