Rafa fornøyd med Pennant

Etter at Pennant ble igjen i Liverpool da resten av laget i midtuka spilte kamp i London, roser nå Rafael Benítez holdningene Pennant har fremvist i den anledning

Etter at Jermaine Pennant ble igjen og spilte med reservene, mens resten av førstelaget reiste til London for å spille Champions League-kamp, sier i dag Rafael Benítez seg fornøyd med de holdninger Pennant har fremvist i den anledning. Rafa blir i dag sitert av Liverpools offisielle hjemmeside på at Pennant selv ba om å få spille med reservene.

- Jeg er veldig fornøyd med Jermaine, siden han helt klart må ha vært skuffet over ikke å være involvert mot Arsenal i midtuka. Det var en veldig stor kamp, og det var også mot hans forhenværende klubb, så jeg kan forstå at han ikke kan ha vært fornøyd.

- Men heller enn å klage, var det første han gjorde å be om å få spille for reservene. Vi spurte ikke ham om å spille, han spurte oss. Min trenerstab har fortalt meg at ikke bare spilte Jermaine bra mot Everton, hans innstilling var veldig god, og hjalp de yngre spillerne i laget.