Rafa fornøyd med pre-season

De røde spiller i kveld sin tredje treningskamp for sesongen. Benítez er godt fornøyd med hva spillerne har prestert hittil. Spanjolene fortsatt på ferie. Rafa jobber med spillerkjøp.

Rafael Benítez vet at det gjenstår mye arbeid før laget er klart for sesongstart. Flere spillere har imponert under pre-season, men på spørsmål om hvem som har imponert mest, svarer Rafa følgende:
- Jeg vil ikke si Pacheco fordi alle snakker om ham. Voronin spilte virkelig bra her om dagen, og Lucas gjorde det bra. Det er også veldig positivt å se Daniel Agger spille igjen. Det er veldig positivt for oss å se Pacheco, Lucas og Voronin spille så bra.
- Alle spillerne trener veldig bra og virkelig hardt. De nyter treningene vi har. Det er balansen man leter etter - å arbeide hardt og også nyte det.

- De jobber virkelig hardt. Man har behov for å sette press på dem. Vi har gjort noe taktisk og teknisk arbeid. Vi har også hatt spillerne i helsestudioet. Den fysisk tilstanden til spillerne blir også bedre og bedre etter hver treningsøkt.

- Når man spiller kamper, vet man at de noen ganger vil bli litt slitne. Det er planen fordi dette er pre-season. De gjør det virkelig bra alle sammen.

Benítez avslører også at nyervervelsene Philipp Degen og Andrea Dossena har gjort gode inntrykk i nye omgivelser.
- Det er helt annerledes for dem fordi det er et nytt språk. Jeg snakket med Philipp og Andrea i dag. Vi snakket på engelsk og forsøkte å oppmuntre dem. Jeg tror de forsøker å tilpasse seg hurtig.

- Vi har fremdeles de fire spanjolene på ferie. Dirk Kuyt ankom onsdag. Når vi får alle spillerne tilbake, vil det bli bra for oss fordi da kan forståelsen deres bli mye bedre.

Manageren jobber også stadig med å hente nye spillere til klubben selv om han er langt unna sitt kontor på Melwood.
- Mobiltelefonen er hele tiden på. Slik må det være på denne tiden. Hvis vi kan finne transfermålene, så vil det være fint.