Rafa glad for å ha Skrtel ombord

Rafael Benitez fryder seg over at Martin Skrtel nå blir Liverpool-spiller, men vil ikke benytte ham mot Middlesbrough i morgen. Derimot kan det bli gjensyn med Daniel Agger på Riverside.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i dag at Martin Skrtel kan sammenlignes med en ung Jamie Carragher. Skrtel vil som kjent senere i dag bli Liverpools dyreste forsvarsspiller gjennom tidene, når han skriver under en kontrakt på fire og et halvt år, og dermed forsegler £6.5M-overgangen fra Zenit St Petersburg. De siste detaljer rundt overgangen ble ordnet av daglig leder Rick Parry, spilleren selv, og hans agent, Karel Csonto, i går.

Echo tror ikke at Skrtel vil figurere mot Middlesbrough i morgen, ettersom han ikke har spilt kamp på over en måned. Rafael Benitez er imidlertid henrykt over å ha en ny midtstopper i stallen.

- Skrtel ligner mer på Carra enn på Daniel Agger som midtstopper. Han er god i lufta, aggressiv og kjapp, forteller manageren.

- Våre speidere ble først oppmerksomme på han under spill for Slovakia, og vi har fulgt ham siden sesongen startet. Vi så ham spille mot Everton i UEFA-cupen på Goodison, og i løpet av de siste månedene har vi fulgt ham nøye, avslører spanjolen.

- Han vil nok ikke være klar for Middlesbrough-kampen, ettersom den russiske serien sluttet for over en måned siden, og den siste kampen Martin spilte var i UEFA-cupen i desember. Han har trent, men jeg tror ikke det vil holde. Han må også bli kjent med sine lagkamerater og ligaen, men jeg vil følge ham på trening, ettersom han er i god fysisk forfatning.

Selv om Benitez ikke tar sjansen på å benytte Skrtel i morgen, så utelukker han imidlertid ikke at Daniel Agger kan gjøre comeback på Riverside!