Rafa godt fornøyd med trekningen

Benitez er glad for at Liverpool avslutter hjemme mot Standard Liege, og fryder seg også over kort reise til Belgia. Liverpoolfc.tv bekrefter at det vil gå noen dager før kampdatoene er klare.

Rafael Benitez sier seg fornøyd med dagens trekning av 3.kvalifiserende runde til Champions League. Liverpool møter som kjent Standard Liege fra Beliga som siste hinder på veien til gruppespillet i mesterligaen.

Liverpool spiller borte først. Den kampen spilles om knappe to uker. I slutten av måneden møtes så lagene til returkamp på Anfield.

- Det er to viktige faktorer når det gjelder denne trekningen. For det første spiller vi hjemme i den siste kampen, noe som er veldig, veldig viktig. Det er en stor fordel å få kunne avgjøre det hele foran egne fans. For det andre er jeg glad for at reiseavstanden ikke ble noe problem. Vi trenger ikke å reise langt, og det er gode nyheter. Vi kunne ha endt opp med en mye lengre reise når vi ser på de andre lagene som var med i trekningen, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Folk sier kanskje at det er en snill trekning for oss, men vi kommer til å behandle Standard Liege med respekt. Vi vet litt om dem, men vi vil se flere videoer og innhente rapporter fra våre speidere i god tid før den første kampen.

- Vi kjenner til en spiller som Oguchi Onyewu, ettersom han var i Newcastle en stund. Axel Witsel er en god ung spiller og Wilfried Dalmat er trolig deres beste spiller. Alexandre Da Silva er også en god forsvarer, så vi vet vi ikke får det lett. Men sett under ett var trekningen bra, og vi er fornøyd.

Liverpoolfc.tv bekrefter nå det liverpool.no allerede har vært inne på, nemlig at det vil gå noen dager før kampdatoene for de to kampene blir endelig fastsatt.