Rafa har gitt opp David Villa

Rafael Benitez forteller at han har gitt opp håpet om å sikre seg David Villa i sommer, grunnet den høye prisen på spissen. Manageren bekrefter at Robbie Keane er et alternativ.

Etter å ha presentert sine to første sommerkjøp, Philipp Degen og Andrea Dossena, på Melwood i dag, retter nå Rafael Benitez blikket mot nye spillertransaksjoner. Til liverpoolfc.tv sier han imidlertid at EM-stjernen David Villa ikke er noe realistisk alternativ.

- Jeg sa her om dagen at David Villa var et av navnene på vår liste, men for øyeblikket kan jeg bare fastslå at han ikke er noen realistisk mulighet for oss.

- Vi vet at Villa er en veldig god spiller, men vi vet hvilken pris han har og vi kjenner de spillerne vi har. Vi har vurdert det dit hen at han er en spiller vi ønsker oss, men for øyeblikket er han likevel ikke et transfermål for oss.

- Robbie Keane er et av de andre navnene på listen, og vi jobber også med andre navn. Vi har vært i kontakt med flere, og vi får se hva det blir til, uttaler manageren.