Rafa hardt ut mot søndagsavisene

Rafa går i dag hardt ut mot søndagsavisene i England, som han mener bevisst lyver for å svekke hans posisjon. Manageren slår fast at han ønsker å bli i Liverpool i mange år fremover.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at deler av engelsk presse sprer bevisste løgner om hans forhold til klubbens amerikanske eiere, og hans situasjon på Anfield. I dag gir han et intervju til Liverpool Echo, der han redegjør for sine tanker rundt situasjonen som har oppstått.

- Jeg ble sjokkert da jeg ble fortalt om skriveriene i søndagsavisene, og da jeg leste artiklene selv ble jeg enda mer overrasket. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si at jeg kun ser for meg en fremtid i Liverpool FC før enkelte folk tror meg, sier en tydelig opprørt Liverpool-manager.

- Men jeg vil nok en gang få gjenta det, da det er viktig at alle skjønner dette - jeg elsker klubben, jeg elsker supporterne, jeg elsker byen, og jeg er veldig, veldig lykkelig her. Jeg ser ikke min fremtid i Real Madrid, Inter Milan eller noe annet sted. Jeg ser min fremtid i Liverpool, og det er her jeg ønsker å bli, slår spanjolen fast med krav på å bli trodd.

- Det er veldig skuffende å se at mitt navn blir linket til andre klubber på denne måten i visse søndagsaviser. Det som skuffer meg aller mest er at disse avisene skriver at disse historiene kommer fra en kilde som står meg nær.

Benitez sier til Echo at han tror skriveriene i søndagsavisene stammer fra en privat samtale han hadde med en gruppe journalister etter at hans ukentlige pressekonferanse var avsluttet foran Luton-kampen. Men han mener at det ikke finnes noe grunnlag for å skrive det som har blitt skrevet ut fra denne samtalen.

- Jeg ble stilt en rekke spørsmål om min fremtid. Jeg svarte ærlig, og sa at det har vært misforståelser som hørte fortiden til, men at det nå la i fortiden og at jeg jobber godt sammen med klubbens eiere og Rick Parry. Vi ønsker alle sammen å gjøre vårt beste for Liverpool FC.

- Så, et par dager senere, ser jeg sitater som angivelig skal ha kommet fra meg eller en venn av meg, som sier at jeg ikke ser for meg noen fremtid i Liverpool. Det eneste jeg kan si er at jeg aldri sa noe slikt, og jeg kjenner mine venner godt nok til å vite at dette ikke kom fra noen av dem heller. Så jeg kan bare anta at samtalen jeg hadde med journalistene fra søndagsavisene ble tolket annerledes av dem enn av meg. Men det som er gjengitt er i alle fall ikke mine ord. Derfor ønsker jeg nå gjennom Echo å klargjøre situasjonen, og få gjengitt min side av saken.

- Jeg er fullstendig hengitt til Liverpool FC. Jeg ser ikke for meg noen fremtid noe annet sted, for jeg ønsker ikke å dra noe annet sted. Jeg ønsker kun å vinne trofeer for min klubb, for våre fans og folket her, og jeg tror fortsatt vi kan gjøre det. Jeg tenker tilbake på Champions League-finalen i Istanbul, FA-cupfinalen i Cardiff, supercupfinalen i Monaco og mange andre flotte øyeblikk, og jeg vet hva denne flotte klubben er kapabel til.

- Støtten jeg har fått fra supporterne har vært fantastisk. Når jeg gikk inn på banen mot Luton på søndag sang supporterne mitt navn, og det betyr mye for meg. Derfor ønsker jeg å oppnå mer suksess, og jeg tror jeg kan klare det. Vi har gjort store fremskritt her de siste par årene, og jeg tror vi kan bli enda bedre. Troppen er nå den beste siden jeg kom til klubben, og vi har mange unge spillere som vil bli bedre. Jeg har intet ønske om å være i noen annen klubb. Dette er en helt spesiell klubb, som betyr veldig mye for meg. Alt jeg kan si er at jeg ønsker å være her i sommer, og også mange somre etter det.