Rafa hungrer etter sølvtøy

Etter to magre sesonger, uten nye pokaler å sette i trofeskapet på Anfield, hungrer nå Rafael Benitez etter mer sølvtøy. Han tror også at spillerne vil være mer sultne på suksess neste sesong.

Etter to troféløse sesonger tror Rafael Benitez at hans spillere vil returnere etter sommerferien mer sultne på suksess enn noen gang tidligere. Manageren innrømmer at han er frustrert over at man ikke klarte å hente hjem sølvtøy i år heller, men insisterer på at laget har blitt bedre. Nå fokuserer han på 2008/09-sesongen.

- Denne klubben handler kun om å vinne ting, så vi er skuffet over at vi ikke klarte å vinne noen trofeer denne sesongen. Men vi vil være enda mer sultne neste sesong. Vi har et lag bestående av vinnere, og vinnere ønsker sølvtøy hvert år, uttaler Benitez til LFC Magazine.

- Vi har ikke vunnet noe de to siste sesongene, så nå satser vi å å gjøre det bedre igjen, slik at vi kan ta hjem nye trofeer til våre supportere ved neste korsvei.

Benitez er optimist etter at hans lag tapte kun to av sesongens siste 19 kamper. Likevel ble det 11 poeng opp til ligamesteren.

- Det er bare ett lag som kan vinne ligaen. Det betyr egentlig ikke så mye om du er tre, seks, ni eller 11 poeng bak de. Det er uansett ikke noen enorm avstand. Over en sesong kan det vise seg at det er en kamp som blir avgjørende. Dersom vi klarer å slå Manchester United en gang, vil det gi seg seks poengs utslag i vår favør. Det kan utgjøre forskjellen.

- Nøkkelen ligger i å redusere avstanden til de tre lagene foran oss på tabellen. Det må vi klare nå. Avstanden var ikke enorm denne sesongen. Vi kom nærmere enn året før. Forhåpentligvis nærmer vi oss enda mer neste sesong, og kanskje til og med kan klare å ende foran dem, avslutter Benitez.