Rafa klandret dommeren

Benitez mente Liverpool ble snytt for et tidlig ledermål da dommeren annulerte frisparket fra Steven Gerrard som gikk rett i mål, men la til at man manglet flaks og også dyktighet foran mål.

Repriser viste at Fernando Torres trolig var hårfint offside i det Steven Gerrard tok et frispark som gikk over spissen og inn ved den bortre stolpen rett foran føttene til Dirk Kuyt. Kuyt var ikke i offside, men en marginal avgjørelse hindret kapteinen fra å få sin scoring nr.100 i helrødt.

- Ingen vet hvorfor den ble annulert, fortalte Benitez etter kampslutt. - Dommeren sa til Carra at det var han, og ikke linjemannen, som annulerte målet men jeg tror ikke han vet hvorfor.

- Med den posisjonen som dommeren var i, hvordan kunne han annulere det? Det var utrolig og det er noe som må snakkes om siden det var en viktig avgjørelse. Det er umulig å forklare, fortsatte en bitter Rafa.

- Bortsett fra den store feilen må vi snakke om kampen. Vi hadde ballen mye, prøvde oss fra begge sidene og mellom lagdelene, hadde cornere, frispark og langskudd - men greide ikke å score. Slik er fotballen av og til, men spillerne jobbet virkelig hardt.

- Noen ganger behøver du litt mer flaks eller litt mer dyktighet i den siste tredjedelen av banen.

- Jeg vet ikke hvor mange forsøk vi hadde. Det er umulig å finne en løsning når du har 25 til 30 sjanser, du må bare prøve det samme igjen og kanskje det kan bli et annet resultat.