Rafa legger Barry på is

Rafael Benitez akter å konsentrere seg om andre transfermål dersom Aston Villa ikke firer på kravene i Barry-sagaen. Echo antyder ungt lag også i kveld.

Liverpool Echo hevder i ettermiddag at Liverpool er i ferd med å legge planene om et kjøp av Gareth Barry på is. Det eneste som tilsynelatende kan redde overgangen nå er at Aston Villa senker sitt prisforlangende, skriver Tony Barrett.

Journalisten hevder at de røde nå vil konsentrere innsatsen sin på transfermarkedet omkring de andre transfermålene som Rafael Benitez ønsker å sikre seg denne sommeren.

Gareth Barry selv skal fortsatt ønske å forlate Aston Villa, og Benitez ønsker ham fortsatt velkommen til Anfield. Dermed er det nå opp til Martin O'Neill å bestemme om han ønsker å gjøre en handel med Liverpool, eller om han vil beholde en spiller som allerede har uttalt offentlig at han ønsker å spille for en annen klubb.

Villa spiller Intertoto-kamp mot Odense i Danmark på lørdag, men det er ikke ventet at Barry vil være involvert i den kampen.

Sagaen omkring Barry har nå pågått i to måneder, og Benitez vet han ikke kan utsette sine transferplaner mye lenger med tanke på seriestarten. Men Villa har så langt nektet å senke prisen på Barry.

Echo skriver at Benitez ønsker å handle to spillere til i sommer, og han vil nå konsentrere seg om å hente disse to spillerne før han eventuelt tar opp igjen tråden med Villa og Barry. Forutsatt at Villa ikke firer på kravene i mellomtiden.

Flere unggutter får sjansen i kveld
Liverpool Echo skriver ellers i dag at Benitez kommer til å gi flere av de unge spillerne spilletid i kveldens treningskamp mot FC Luzern. Trioen Javier Mascherano, Nabil El Zhar og Dirk Kuyt sluttet seg til treningsleiren i Sveits på mandag, men Echo tror at disse sist ankomne bare vil få begrenset med spilletid i kveld, om noe i det hele tatt, etter så få dager tilbake i trening.