Rafa mener Carra er et manageremne

Rafael Benitez ser slett ikke bort i fra at Jamie Carragher vil pense seg inn mot manageryrket når spillerkarrieren er over. Spanjolen utelukker heller ikke at Carra kan bli Liverpool-manager.

Rafael Benitez tror at Jamie Carragher en dag vil realisere sin ambisjon om å bli manager i Liverpool FC. Carra avslører i sin selvbiografi at han drømmer om å bli manager for Anfield-klubben, og Benitez synes ikke det er noen urealistisk målsetting for scouseren.

- Jeg tror han besitter kvalitetene til å bli Liverpool-manager. Han kan være rede til det om 10-15 år. Han er 100% dedikert, viser gode holdninger under hver treningsøkt og i kamper. Alle spillerne i en toppklubb som Liverpool må ha slike holdninger, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

- Jeg tror kanskje at Carra tenker mer på fotball enn til og med jeg selv gjør. Etter hvert som du blir erfaren prøver du å kople av og tenke på andre ting når du er sammen med familien din. Carra elsker fotball, han trives med å spille og han snakker om fotball hele tiden. Jeg tror han har mange gode kvaliteter, avslutter manageren.