Rafa nekter å avskrive Man Utd

Rafael Benitez nekter å avskrive Manchester United, selv om Old Trafford-klubben nå ligger hele åtte poeng bak Chelsea og Liverpool. Han poengterer at United har spilt en kamp mindre.

Rafael Benitez heller i dag kaldt vann i blodet på de supporterne som allerede har begynt å prate om ligamesterskap til våren. De røde ligger som kjent á poeng med Chelsea på toppen av tabellen, og selv om avstanden ned til Manchester United er på hele åtte poeng, avskriver Liverpool-manageren på ingen måte Alex Fergusons menn.

- Når avstanden er tjue poeng vil jeg slappe av. Nå er avstanden bare liten, og det eneste vi må fokusere på er å fortsette som vi stevner og ikke tenke på hva de andre lagene gjør, sier spanjolen til The Times.

- Vi visste at Manchester United hadde tapt før avspark mot West Bromwich, men det var ikke noe vi lot oss affisere av under vår kamp. Bruker du all din tid på kalkulatoren og tenker på hva de andre gjør, blir du gal. Du må konsentrere deg om deg selv. United ligger kanskje bak oss, men vi ser ikke på hva de gjør. Vi fokuserer kun på oss selv.

- Manchester United har også en kamp til gode på oss, og de er i stand til å spise opp hele forspranget i løpet av to kamper. Vi må bare holde det gående til siste slutt selv. Vi har selvtillit og spiller bra, så vi vet vi kan henge med i toppen. Men vi vet det er et langt løp, og vi må holde stimen.

- Det er alt for tidlig i sesongen til å skjele til de andre lagene og hva de gjør. Det er alt for mange kamper igjen, både i ligaen og cupene, og mye kan skje. Men jeg synes situasjonen er veldig positiv. Vi har vært på toppen tidligere, og vi ønsker å innta den igjen. Nå må vi bare fortsette å legge press på våre rivaler.

- Selv om vi spiller bra og scorer mål, så kunne det faktisk ha sett enda bedre ut. Men vi er fornøyd, avslutter manageren.